Redactia.ro
Home » Știri » Trecutul neştiut al lui Dani Mocanu, manelistul care s-a pocăit. A jucat fotbal la Steaua Bucureşti

Trecutul neştiut al lui Dani Mocanu, manelistul care s-a pocăit. A jucat fotbal la Steaua Bucureşti

Dani Mocanu

Dani Mocanu era pe primul loc în videoclipurile populare pe YouTube, iar acum a anunțat că vrea să renunțe la muzică și să ia calea credinței.

Trecutul despre care nu știa nimeni. Ce a făcut Dani Mocanu

Dani Mocanu, unul dintre cei mai populari maneliști din țara noastră, a decis să ia calea credinței și să lase în spate muzica. De acum, el va cânta doar imnuri de laudă pentru Hristos, după cum chiar el a anunțat.

Un lucru pe care nu mulți ăl știu este despre ce făcea, de fapt, în trecut Dani Mocanu și cu ce se ocupa acesta. În trecut, înainte de a fi artist și de a avea succes pe plan muzical, Dani Mocanu a jucat fotbal la Steaua București.

„Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în tendințe” , a declarat artistul.

Dani Mocanu a renunțat la cântat. De ce a luat manelistul decizia

Dani Mocanu și-a anunțat fanii, destul de recent, că dorește să renunțe la muzică, iar că de pe  7 ianuarie 2021 se va dedica în totalitate lui Iisus.

”Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări Duhovnicești!

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”, a scris Dani Mocanu, pe pagina lui de Facebook.

“Dragi prieteni și fani, Dumnezeu să fie cu noi! Aceasta este alegerea mea. AMIN”, a mai scris manelistul pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu: Renunț la muzică pentru Dumnezeu

Mai mult, artistul a explicat că dorește să înceapă o viață nouă, în care să îl laude pe Dumnezeu pentru tot ce a primit.

”Doresc să am o nouă viață, doresc să renunț la muzică. Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. (…) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România”, a spus manelistul.

Dani Mocanu consideră că a avut atâta succes doar datorită lui Dumnezeu, iar acum renunță la tot pentru El.

„Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (…) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog de pe canalul său de YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: