Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, motivul real pentru care s-a lăsat de muzică. Ultimul mesaj al manelistului: “Mi-e greu să renunț”

Dani Mocanu, motivul real pentru care s-a lăsat de muzică. Ultimul mesaj al manelistului: “Mi-e greu să renunț”

Dani Mocanu

Dani Mocanu a povestit pe canalul său de youtube care este motivul real al deciziei de a renunța la a mai cânta manele. El a explicat cu lux de amănunte ce va face mai departe și cum a decis să i se dedice lui Dumnezeu.

De ce renunță Dani Mocanu la muzică

Dani Mocanu a explicat detaliat pe vlogul său de ce a ales să renunțe la a mai cânta manele. Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că din 7 ianuarie va pune mai exact capăt carierei sale și mai departe va cânta muzică pentru Dumnezeu, ca semn de răsplată pentru ceea ce i-a oferit până acum, potrivit cancan.ro

Manelistul susține că întotdeauna Dumnezeu a fost în spatele lui și a avut grijă de el și  i-a dat putere când avea nevoie. Mai mult, artistul care a ocupat de nenumărate ori nr. 1 în Trending, spune că fără ajutorul lui Dumnezeu succesul lui era imposibil.

Aleg să pun stop pentru Dumnezeu. Consider că am ajuns la un punct în care e nevoie să fac și eu pentru el. Dacă Dumnezeu m-a luat de jos și m-a făcut forță,  nu e normal ca eu să-i fac pe plac, să-i aduc jertfă?! Am 2,5 milioane de persoane care-mi urmăresc activitatea pe YouTube și o să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane să-l urmeze pe Dumnezeu (…) Am ales să pun stop și pe 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci mai am de lansat 5 proiecte muzicare, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt. Voi cânta muzică duhovnicească și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete către Dumnezeu. Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu … ” , a declarat Dani Mocanu.

Dani Mocanu: ”Mi-e greu că renunț”

”Îmi pare rău din suflet că vă las, dar din păcate tot ce avem pe Pământ este trecător și este doar o minciună. Mi-e greu că renunț, dar pentru Dumnezeu trebuie să renunți la tot ce ai pe Pământ. Vă iubesc și vă spun că rămâneți în inima mea! Și vă mulțumesc din suflet pentru că datorită vouă astăzi am ajuns să am tot ce-mi doresc. , a mai adăugat manelistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: