Redactia.ro
Home » Monden » Un nou dosar penal pentru Dani Mocanu. Ce acuzații îi aduc procurorii DIICOT

Un nou dosar penal pentru Dani Mocanu. Ce acuzații îi aduc procurorii DIICOT

Cântărețul de manele, Dani Mocanu este din nou în atenția procurorilor. Concret, dosarul acestuia, trimis în instanță în urmă cu doi ani și jumătate a fost desființat de judecători, iar DIICOT și a reînceput urmărirea penală. Manelistul este acuzat de proxenetism şi spălare de bani și formare de grup infracțional organizat.

Dani Mocanu, în atenția procurorilor

Manelistul Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Dosarul lui Dani Mocanu trimis în instanță în urmă cu doi ani și jumătate a fost desființat de judecători, așa că DIICOT s-a apucat să facă rost de probe noi, iar luna trecută i-a trimis, din nou, în judecată, pe inculpați. Printre aceștia se află și renumitul cântăreț, care este acuzat de proxenetism şi spălare de bani și formare de grup infracțional organizat. Unul dintre inculpați a murit de bătrânețe de la începerea procesului.

„La data de 19.03.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor ANTON IONEL zis „Lupu”, ANTON FLORIN, VIŞINESCU IONUŢ, MOCANU DANIEL, TĂTĂRĂSCU MARIAN-IONEL, MOCANU ROMARIO, OŢELEA IONUŢ-ALEXANDRU, BOLBOAŞĂ STELIAN, ANGHEL MARIUS-CONSTANTIN, ANTON GHEORGHE şi ANTON IOANA pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare de bani.

Infracțiunile s-au produs România și Marea Britanie

”Prin actul de sesizare s-a reţinut că începând cu anul 2011 şi până în septembrie 2017, inculpatul Anton Ionel a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat la care au aderat inculpaţii Anton Florin, Tătărăscu Marian-Ionel, Marinescu Georgian-Iulian, Vişinescu Ionuţ, Mocanu Daniel, Mocanu Romario, Bolboaşă Stelian, Anghel Marius-Constantin precum şi alţi suspecţi cercetaţi în Marea Britanie, având ca scop organizarea unei laborioase activităţi infracţionale, acţionând în mod coordonat în vederea săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism şi spălare a banilor pe teritoriile României şi Marii Britanii”, explicau procurorii DIICOT.

Dani Mocanu vrea să se lase de cântat manele

Dani Mocanu a șocat prin anunțul său potrivit căruia va renunța de anul viitor să mai cânte manele în favoarea cântecelor religioase. El a explicat pe scurt pe Instagram că e decis să facă acest pas pentru că Dumnezeu i-a oferit tot ce a vrut și vrea să-L răsplătească la rândul său. Mai mult, manelistul a precizat, luni, că va spune marți ce l-a determinat mai exact să decurgă la această schimbare.

„Dumnezeu mi-a fost alături și am câștigat tot ce și-ar dori un om de la viață până în prezent!!! E TIMPUL SĂ ÎI FAC PE PLAC. AMIN!”, a postat Dani Mocanu pe pagina lui de Facebook, dar și pe cea de Instagram, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Dani Mocanu a dezvăluit în această noapte că mâine, 3 noiembrie 2020, va publica un nou episod de vlog în care va vorbi despre motivul pentru care nu va mai cânta manele © Instagram

Surprinzător sau nu, cei care până mai ieri se distrau pe muzica lui Dani Mocanu îl susțin în ceea ce vrea să facă și-l încurajează.
„Tu știi că Dumnezeu mereu te-a iubit  și o va face mereu. Mă bucur enorm de mult să aud asta și încă o dată îți spun Dumnezeu să te aducă pe căile lui! Și să-ți binecuvinteze toată familia”, „Îmi pare foarte rău că nu vei mai cânta, în schimb mă bucur că ai găsit ceva care te face fericit și îți oferă liniște sufletească. Dumnezeu să aibă grijă de familia ta, să îți dea putere să ai grijă de fetița ta minunată”, i-au scris fanii.

Dani Mocanu urmează să ofere mai multe detalii

Luni artistul a precizat că astăzi (marți-n.r) va veni cu mai multe lămuriri pe vlogul său.
Nu este disponibilă nicio descriere.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: