Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu renunță la muzică. Anunțul șocant făcut de cântăreț

Dani Mocanu renunță la muzică. Anunțul șocant făcut de cântăreț

Dani Mocanu și-a anunțat fanii de pe Facebook că va renunța la muzică și va merge pe calea credinței. 

 

 

Anunțul făcut de Dani Mocanu

 

Cântărețul de manele a anunțat că nu va mai cânta, dar își va onora evenimentele pe care le are deja programate, până pe data de 7 ianuarie 2021. Mai mult, cântărețul de manele a mărturisit că va renunța la melodiile cu care și-a obișnuit fanii și va alege cântările duhovnicești.

”Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Isus prin cântări Duhovnicești!Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”, a scris Dani Mocanu pe pagina sa de Facebook.

 

Cum au reacționat internauții

 

 

Mesajul lui Dani Mocanu nu a trecut neobservat de fani. Cântărețul a strâns numeroase comentarii și aprecieri. În timp ce unii l-au felicitat pentru decizia pe care a luat-o, alții l-au ironizat. ”Boss, ai luat covid?”, a fost unul dintre comentarii.

‘Mi-a crescut respectul față de Dănuțul nostru”, ”Bravo faci un lucru minunat bravo” și ”Bv tot respectul domnul să te binecuvânteze”, ,,Orice alegere faci noi suntem alături de tine ”, au fost alte comentarii ale fanilor pe rețeaua de socializare.

Mulți fani au fost de-a dreptul supărați de alegerea pe care acesta a făcut-o. ”Dani… Ești ultimul la care mă așteptam să mă dezamagească. Tu ești făcut pentru asta frate. Nu poți renunța să cânți. Ai mulți fani ce ti-au fost alături. Nu îi poți abandona”, Dănuțule, știi că ești fratele meu și te iubesc din toată inima, dar nu îmi fă una ca asta pentru mine și pentru fanii tăi”,  ”Mocane lasă prostiile că vreau să-mi Cânți la nuntă frate altfel nu mă mai însor” și ”Nu pot să cred sunt fana ta nr unu îmi plac toate cântecele tale”, au fost alte comentarii. 

Alți intrenauți i-au cerut cântărețului să facă ultime colaborări cu Romeo Fantastik și alți cântăreți. Dani Mocanu câștigă sume colosale din piesele sale.

 

 

 

 

Loading...