Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa lui Dani Mocanu! Se laudă pe internet cu bolizi de zeci de mii de euro, dar are piscină din plastic

Cum arată casa lui Dani Mocanu! Se laudă pe internet cu bolizi de zeci de mii de euro, dar are piscină din plastic

GALERIE FOTO (4) Cum arată casa lui Dani Mocanu

Dani Mocanu este în momentul de față unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din România. Tânărul în vârstă de 28 de ani a reușit să strângă milioane de vizualizări la piesele pe care le scoate. În urmă cu doi, Dani a mărturisit că înainte de a deveni cântăreț a jucat fotbal la echipe cunoscute.

Cum arată casa lui Dani Mocanu

Dani Mocanu, în vârstă de 28 de ani a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, după ce melodiile sale au reușit să strângă milioane de vizualizări pe Youtube.

Deși tânărul a fost fotbalist în copilărie și părea că va avea o carieră în fotbal, Dani s-a decis să renunțe la acest sport și să facă ceea ce îi place cu adevărat, și anume să cânte.

În ultimii ani, Dani Mocanu a strâns o avere, motiv pentru care și-a ridicat o vilă într-un sat din județul Argeș. Recent, manelistul și-a adus o piscină și și-a străjuit doi lei suflați cu aur.

Deși piscina nu este construită în mijlocul curții, manelistul pare să se simte bine în piscina din cauciuc, care i-a ocupat toată curtea.

Artistul a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare cu vila și piscina sa. În poză se poate observa că lângă piscină se află statuiile a doi lei înconjurați de zidurile vilei personalizare.

De asemenea, la intrarea în garaj și la cea din spatele vilei a fost inițiat un blazon cu litera „M”, care reprezintă numele de familie, iar pe acoperiș se află inscripția „Dani Mocanu”.

Dani Mocanu Dani MOCANU casa Dani Mocanu piscina

Ce studii are Dani Mocanu

Dani Mocanu a reușit într-un timp foarte scurt să rupă topurile muzicale cu piesele pe care le-a scos pe piață, dar cu toate astea puțini știu că tânărul a jucat fotbal încă de mic. La vârsta de 16 ani, Dani Mocanu era deja căpitan la Steaua București, probabil de aceea nu a reușit să termine liceul.

Da, sigur, am fost căpitan la vârsta de 16 ani la Steaua, Steaua Bucureşti. Am jucat şi la FC Argeş la noi, când era FC Argeş la noi. Am jucat şi la Napoli”, a spus artistul într-o emisiune TV.

În 2017, Dani Mocanu a strâns un număr impresionant de abonați, mai exact 928.000, iar contul său de Youtube a atins 89,6 milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: