Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu își șochează din nou fanii. Anunțul făcut de manelist: “E timpul! Amin”

Dani Mocanu își șochează din nou fanii. Anunțul făcut de manelist: “E timpul! Amin”

Dani Mocanu a șocat prin anunțul său potrivit căruia va renunța de anul viitor să mai cânte manele în favoarea cântecelor religioase. El a explicat pe scurt pe Instagram că e decis să facă acest pas pentru că Dumnezeu i-a oferit tot ce a vrut și vrea să-L răsplătească la rândul său. Mai mult, manelistul a precizat, luni, că va spune marți ce l-a determinat mai exact să decurgă la această schimbare.

Vrea Dani Mocanu să se dedice lui Dumnezeu?

Dani Mocanu și-a uimit fanii atunci când a anunțat ca de anul viitor va începe să cânte melodii religioase și va renunța la manele. Cântărețul a explicat pe Instagram că decizia lui vine ca recunoștință pentru tot ce i-a dat Dumnezeu. Totodată, el a dezvăluit, luni, că marți va explica pe îndelete adevăratul motiv.

„Dumnezeu mi-a fost alături și am câștigat tot ce și-ar dori un om de la viață până în prezent!!! E TIMPUL SĂ ÎI FAC PE PLAC. AMIN!”, a postat Dani Mocanu pe pagina lui de Facebook, dar și pe cea de Instagram, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Dani Mocanu a dezvăluit în această noapte că mâine, 3 noiembrie 2020, va publica un nou episod de vlog în care va vorbi despre motivul pentru care nu va mai cânta manele © Instagram

Surprinzător sau nu, cei care până mai ieri se distrau pe muzica lui Dani Mocanu îl susțin în ceea ce vrea să facă și-l încurajează.
„Tu știi că Dumnezeu mereu te-a iubit  și o va face mereu. Mă bucur enorm de mult să aud asta și încă o dată îți spun Dumnezeu să te aducă pe căile lui! Și să-ți binecuvinteze toată familia”, „Îmi pare foarte rău că nu vei mai cânta, în schimb mă bucur că ai găsit ceva care te face fericit și îți oferă liniște sufletească. Dumnezeu să aibă grijă de familia ta, să îți dea putere să ai grijă de fetița ta minunată”, i-au scris fanii.

Dani Mocanu urmează să ofere mai multe detalii

Luni artistul a precizat că astăzi (marți-n.r) va veni cu mai multe lămuriri pe vlogul său.
Nu este disponibilă nicio descriere.