Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, mărturisire rușinoasă despre el și Delia: „Nu am mai putut ține în mine”

Dani Mocanu, mărturisire rușinoasă despre el și Delia: „Nu am mai putut ține în mine”

GALERIE FOTO (2)

Dani Mocanu face mărturisiri rușinoase la adresa Deliei Matache. Cântărețul nu s-a mai abținutși a spus ce crede despre artistă.

 

Dani Mocanu, comentarii la adresa Deliei Matache

 

Dani Mocanu a dezvăluit detalii rușinoase la adresa Deliei. Artistul nu s-a abținut și a marturisit pe contul sau de socializare că a avut fantezii cu artista încă de când era copil. Mai mult, artistul pare să o placă pe artistă de la vârsta de 8 ani.

Dani Mocanu a făcut acest lucru pe contul de socializare, într-un filmuleț pe TikTok unde i-a dat tag chiar artistei. ,,Delia, dacă vezi filmulețul ăsta, să știi că am fantezii cu tine de când aveam opt ani. N-am putut să mai țin în mine. Asta este”, a declarat artistul în filmuleț.

Fanii au fost de-a dreptul uluiti de mărturisirile artistului si nu au ezitat să reacționeze.

Mulți internauți au luat în râs aceasta confesiune a artistului. Cântărețul  a strâns 20.000 de aprecieri la videoclip în doar 24 de ore. ,, Fff tare ești ff sincer si te felicit te salut cu respect și mult drag danutzuleeeeeee”, i-a scris unul dintre fani. ,, Gata, te-ai descărcat. Bine că ai zis acum și nu mai târziu”, a fost comentariul altui internaut.

Mai mult, fanii cântărețului au făcut si glume pe seama mărturisirilor acestuia. ,,@delia, s-ar putea să o puneți de o nuntă cu 1000 2000 d invitați”;,, De asta nu a făcut ea copii, din cauza la fanteziile tale. și ea are cu tine”, au scris fanii cântărețului.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți. Acesta a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului.

Dani Mocanu a fost trimis a doua oară în judecată pentru proxenetism  și constituirea unui grup infracțional organizat. Pentru aceeași faptă a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani. Mai mult, problema este că dupa multe probleme în acest caz, judecătorii au ajuns la concluzia că rechizitoriul DIICOT nu este corect întocmit, motiv pentru care l-au trimis înapoi procurorilor.

Rechizitoriul intocmit a fost considerat neregulamentar și a fost trimis ulterior  Tribunalului Dâmbovița.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini