Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu a spus adevărul. Cu câte femei a făcut amor

Dani Mocanu a spus adevărul. Cu câte femei a făcut amor

Dani Mocanu, unul dintre cântăreții de manele care sunt în vogă la momentul actual pe youtube a dezvăluit, de curând, fanilor lui cu câte femei s-a iubit de-a lungul timpului. Răspunsul acestuia a fost unul misterios.

Cu câte femei a făcut amor Dani Mocanu

Dani Mocanu este unul dintre maneliștii în vogă de pe youtube . Așadar, nu excludem să fie un bărbat râvnit de femei. De curând, a dezvăluit unui fan curios de pe Instagram cu câte dintre ele a făcut…amor. Potrivit spuselor sale s-ar fi iubit nu cu una sau două, ci …cu mii de femei.

”Nu este o fală… dar, îți răspund! Nu știu… mii!” a postat Dani Mocanu pe Instastories.

Dani Mocanu se va lăsa de manele. Se va dedica lui Dumnezeu

Dani Mocanu a anunțat tot de curând că ar vrea de la anul să se lase de cântat manele, începând cu 2021. Ultima piesă o va  lansa în ianuarie. Ulterior, se va apuca de cântat cântece bisericești, pentru că, spune el, vrea să-I mulțumească Lui Dumnezeu pentru tot ce I-a dat.

Manelistul susține că întotdeauna Dumnezeu a fost în spatele lui și a avut grijă de el și  i-a dat putere când avea nevoie. Mai mult, artistul care a ocupat de nenumărate ori nr. 1 în Trending, spune că fără ajutorul lui Dumnezeu succesul lui era imposibil.

Într-un comentariu publicat pe canalul său de YouTube, Dani Mocanu a subliniat că succesul și faima de care se bucură sunt doar datorită Providenței.

“Ăsta a fost planul Lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră! Nu puteam să ies în evidență cu lucruri frumoase! Păi trăim în România! Cu ce să ies în evidență aici? Să cânt melodii de dragoste? Nu vedeți că ăștia nu au niciun succes? Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate! El a turnat un mir peste mine ca să sparg topurile”, a scris manelistul pe contul său de YouTube.

Pe data de șapte ianuarie manelistul va scoate ultima piesă.

”Așa cum v-am anunțat, de pe data de 7 ianuarie 2021, nu voi mai cânta. Pana atunci, mai am de lansat exact cinci proiecte, dar cinci proiecte de cel mai înalt nivel existent vreodată pe teritoriul României. (…). Vă doresc tot binele din lume și sunteți în inima mea”, a transmis îndrăgitul manelist pe Facebook înainte să își lanseze noua melodie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: