Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, implicat într-o bătaie la o benzinărie. Scene șocante VIDEO

Dani Mocanu, implicat într-o bătaie la o benzinărie. Scene șocante VIDEO

Dani Mocanu a fost implicat, de curând într-o bătaie la o benzinărie din Pitești, iar incidentul extrem de violent în care manelistul este în prim plan a fost surprins pe camerele de supraveghere din stația peco. Iată toate detaliile

Dani Mocanu, implicat într-o bătaie la o benzinărie

Dani Mocanu pare mai înverșunat ca niciodată și pare că nu vrea să stea departe de problemele pe care le are cu legea.

Manelistul a fost implicat într-o bătaie de stradă parcă desprinsă din filme. Celebrul manelist, însoțit de frații lui, dar și de alți bărbați, s-au implicat într-o bătaie cu alte persoane necunoscute, în mijlocul unei benzinării din orașul Pitești.

Întreaga scenă, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, informează Ziarul Argeșul. Din imaginile făcute publice în mediul online, se poate observa cu Dani Mocanu, alături de alți însoțitori de-ai săi, îl bat cu sălbăticie pe un alt bărbat, cu ranga, cu pumnii, dar și cu picioarele. Acesta a rămas întins pe jos, în benzinărie, vizibil afectat de lovituri.

Ulterior a ajuns de urgență, la spital, acolo unde medicii i-au dat primul ajutor și l-au ținut sub supraveghere o întreagă noapte. Acest incident a fost de o violență extremă și nu a ajuns încă în atenția autorităților, potrivit Fanatik.

Manelistul Dani Mocanu, probleme cu legea

În urmă cu trei săptămâni, manelistul Dani Mocanu ar fi amenințat un alt bărbat cu un cuțit, la un eveniment. Ulterior acesta a fost săltat de către mascați.

Dani Mocanu a fost atunci reținut pentru 24 de ore și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani.

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii.”, informa IPJ Mureș.

Manelistul a fost eliberat, , după 24 de ore de arest, fiind în continuare cercetat în stare de libertate pentru acuzațiile care i-au fost aduse, mai relatează sursa citată.

 

Sursa foto: Captură ecran video Ziarul „Argeşul” – Piteşti
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: