Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu nu a putut sta departe de muzică! Artistul a scos o nouă piesă

Dani Mocanu nu a putut sta departe de muzică! Artistul a scos o nouă piesă

Dani Mocanu nu a putut sta departe de muzică! Artistul a scos o nouă piesă

Dani Mocanu a lansat o nouă piesă pe Youtube! Cântărețul nu a putut sta departe de muzică și nici de rețelele de socializare.

Dani Mocanu nu a putut sta departe de muzică

Dani Mocanu și-a surprins fanii cu o nouă melodie, asta după ce i-a anunțat pe toți că renunță la muzică. Se pare că manelistul nu a putut sta departe de ceea ce l-a adus în atenția publicului și a revenit în forță după o pauză de aproape două luni.

În urmă cu ceva timp, Dani Mocanu anunța că vrea să-și vadă de familie, dar și de Dumnezeu. Manelistul a renunțat la muzică pentru o perioadă, iar mai apoi a început încet, încet să revină în mediul online.

”Nu pot să spun că nu îi duc dorul, dar nu este ceva care să mă macine, să mă consume. Și nu, nu m-am gândit să mă duc să cânt la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, a mărturisit atunci Dani Mocanu.

Dani Mocanu nu a putut sta departe de muzică! La o lună după ce anunțat că se lasă de muzică, artistul le-a transmis un mesaj fanilor săi. Acesta a explicat faptul că vrea să le fie alături prin muzică creștinească.

”Dragi prieteni, vă mărturisesc în fața lui Dumnezeu faptul că îmi este foarte dor de voi! Voi încerca să vă fiu alături prin intermediul melodiilor creștine. Dumnezeu să fie cu voi și să vă protejeze de orice rău, la fel cum mă protejează pe mine și pe familia mea”, este mesajul postat de Dani Mocanu pe contul de Instagram.

Acum însă, Dani Mocanu nu a putu sta departe de muzică și a lansat o piesă creștinească, foarte apreciată de fanii lui. Melodia deja ocupă un loc bine meritat în trendingul românesc de pe Youtube.

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți, acesta fiind des băgat în scandaluri de tot felul. Este cunoscut pentru faptul că sfidează legile și face tot ceea ce îi poftește inima.

De curând și-a uimit fanii când a luat decizia de a renunța la muzică. În data de 31 decembrie 2020, Dani Mocanu și-a luat adio de la manele și s-a retras din industria muzicală, hotărând să urmeze calea lui Dumnezeu și să-i mulțumească cum se cuvine pentru tot binele pe care i L-a făcut de-a lungul anilor.

După ultima postare a cântărețului, Dani Mocanu pare că vrea să-și transforme și fanii în niște credincioși convinși. Dani Mocanu s-a fotografiat cu Biblia în brațe, reușind să surprindă pe toată lumea. Artistul vrea să le demonstreze tuturor că nu glumește când spune că s-a dat de partea Domnului, dar mai ales, că este foarte implicat în dezvoltarea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: