Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia în mână! Ce mesaj le transmite cântărețul

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia în mână! Ce mesaj le transmite cântărețul

GALERIE FOTO (2)

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia în mână! ”Regele Vizualizărilor” le-a transmis un mesaj puternic urmăritorilor săi. 

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia în mână

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți, acesta fiind des băgat în scandaluri de tot felul. Este cunoscut pentru faptul că sfidează legile și face tot ceea ce îi povește inima.

De curând și-a uimit fanii când a luat decizia de a renunța la muzică. În data de 31 decembrie 2020, Dani Mocanu și-a luat adio de la manele și s-a retras din industria muzicală, hotărând să urmeze calea lui Dumnezeu și să-i mulțumească cum se cuvine pentru tot binele pe care i L-a făcut de-a lungul anilor.

După ultima postare a cântărețului, Dani Mocanu pare că vrea să-și transforme și fanii în niște credincioși convinși. Dani Mocanu s-a fotografiat cu Biblia în brațe, reușind să surprindă pe toată lumea. Artistul vrea să le demonstreze tuturor că nu glumește când spune că s-a dat de partea Domnului, dar mai ales, că este foarte implicat în dezvoltarea sa.

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia în mână! Ce mesaj le transmite cântărețul

Mai mult, Dani Mocanu le-a dat și un sfat prețios celor care îl iubesc și îl susțin încă de la începutul carierei sale. Artistul își dorește ca fanii să-l ia drept exemplu și să se apuce să studieze Biblia, scrie spynews.ro.

”Studiați Biblia! Ioan 3:16. Dumnezeu să fie cu voi”, este mesajul care a însoțit apariția de senzație a lui Dani Mocanu.

De ce renunță Dani Mocanu la muzică

Chiar dacă industria manelelor i-a adus succesul și l-a transformat în ”rege”, Dani Mocanu a decis să lase totul baltă pentru Dumnezeu. La scurt timp după ce a anunțat că se retrage, artistul a ținut să le spună fanilor săi și motivul pentru care a luat această decizie.

Atât el, cât și familia sa , sunt oameni foarte credincioși și au de gând să îi mulțumească zi de zi Domnului pentru tot ceea ce le-a dat.

”Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Cei din mediul online nu sunt deloc de acord cu decizia lui Dani Mocanu! Fanii îl imploră pe cântăreț să se întoarcă în industrie și să-i bucure cu piesele sale. Din păcate, artistul nu poate fi deloc înduplecat, motiv pentru care îl va sluji pe Dumnezeu prin intermediul cântărilor Duhovnicești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: