Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani are Dani Mocanu și cu ce se ocupă în prezent. Artistul a luat calea Bisericii

Câți bani are Dani Mocanu și cu ce se ocupă în prezent. Artistul a luat calea Bisericii

GALERIE FOTO (5) Câți bani are Dani Mocanu și cu ce se ocupă în prezent

Câți bani are Dani Mocanu și cu ce se ocupă în prezent. Dani Mocanu și-a întristat fanii, după ce la începutul lunii a anunțat că s-a retras din muzică, decizând să ia calea Bisericii. Ei bine, acum susținătorii săi sunt curioși ce avere a strâns artistul în tot acest timp și cu ce se ocupă acum.

Câți bani are Dani Mocanu și cu ce se ocupă în prezent. Artistul a luat calea Bisericii

Câți bani are Dani Mocanu și cu ce se ocupă în prezent. Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, acesta fiind în nenumărate rânduri numărul 1 în trending pe Youtube cu piesele sale. De-a lungul anilor, Dani Mocanu a reușit să câștige iubirea oamenilor și susținerea lor. Ei bine, după un succea atât de mare pe plan muzical, cântărețul a decis ca la finul lui 2020 să se retragă din lumea muzicii și să ia calea Bisericii. Mai mult, Dani a avut probleme cu legea în nenumărate rânduri, dar de fiecare dată a reușit să iasă cu capul sus din orice situație, astfel că al 29 de ani, artistul și-a îndeplinit tot ce și-a propus în viață.

Pe plan personal, Dani Mocanu o duce foarte bine. Acesta se bucură de să stea în compania copiilor său, iar averea pe care a adunat-o în ultimii ani nu poate fi comparată cu cele două fetițe ale sale. În ceea ce privește averea sa, Dani Mocanu deține mai multe mașini de lux, dar și câteva conturi bancare. De asemenea, aceasta locuiește într-o vilă imensă în județul Argeș, acolo unde s-a retras de fiecare dată și und e locuiește în momentul de față. Deși a renunțat la muzică, se pare că aceasta îi aduce în continuare venituri frumoase, pentru că artistul câștigă sume mari tot din Youtube, acolo unde piesele sale sunt postate întotdeauna. Melodiile cele vechi sunt ascultate zi de zi, iar pentru fiecare accesare, artistul primește bani. Totodată, cântărețul a declarat că vrea să descopere și tinere talente în care vrea să-și investească banii, dar și cunoștințele. Ba mai mult, acesta a anunțat în urmă cu câteva zile că cei interesați îl pot contacta, iar el o să le ofere tot sprijinul.

Cum au reacționat fanii după ce Dani Mocanu a renunțat la muzică

Dani Mocanu este deja istorie în lumea muzicii, având în vedere că acesta s-a restras la sfârșitul acestui an. Artistul și-a lansat ultimul proiect pe 31 decembrie 2020, iar de acum a luat calea Bisericii.

Fanii său au sperat până în ultimul moment că acesta se va răzgândi, dar lucrurile nu au stat deloc așa, iar Dani Mocanu a anunțat că și-a lansat ultima melodie. ”Am terminat cariera pe locul 1, locul 2 și separat încă vreo patru materiale marca Dani Mocanu prin trending.
Vreau să specific că nimeni nu a ajuns la această performanță … poate prin colaborări și colaborările nu se pun. Eu m-am bătut singur cu voi toți și v-am demonstrat ca va pun pe butuci cu toate colaborările voastre. V-am călcat in picioare indiferent ca ati cântat cate 3 sau cate 5 pe piese. Pupați-mi mâinile ca am schimbat muzica in România !!!Adios – va pupă șefu vostru 🤫”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram! Imediat, comentariile au început să apară la postarea artistului.”Ne vei lipsi Daniel. Industria muzicală nu va mai fi la fel fără tine / Vei rămâne în sufletele noastre indiferent de ceea ce va fi de acum înainte / O să ne lipsești Dănuțule / Nu ne lăsa așa, am crescut pe melodiile tale / Rămâi aici cu noi/ ”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Dani Mocanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: