Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, primele declarații de când a renunțat la muzică. Artistul, mai hotărât ca niciodată!

Dani Mocanu, primele declarații de când a renunțat la muzică. Artistul, mai hotărât ca niciodată!

Dani Mocanu, primele declarații de când a renunțat la muzică

Dani Mocanu, primele declarații de când a renunțat la muzică. Dani Mocanu a anunțat în urmă cu două săptămâni că a renunțat la muzică, fiind decis să ia calea bisericii. Recent, artistul a vorbit pentru prima oară despre ceea ce se petrece în viața lui după ce a renunțat la muzică.

Dani Mocanu, primele declarați de când a renunțat la muzică

Dani Mocanu a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din România, după ce melodiile sale au ocupat primul loc în trending pe Youtube. Dani Mocanu, primele declarații de când a renunțat la muzică. La două săptămâni de când a renunțat la muzică, Dani Mocanu a vorbit pentru prima dată de viața sa. ”Trebuie să recunosc că mă odihnesc mai mult decât am făcut-o vreodată. Stau mai mult acasă, cu familia, mă relaxez”, a declarat Dani Mocanun pentru Wowbiz.ro.

Acesta recunoaște că s-ar fi așteptat să fie foarte dor să cânte, dar artistul a declarat că se simte foarte bine în aceste momente. ”Nu pot să spun că nu îi duc dorul, dar nu este ceva care să mă macine, să mă consume. Și nu, nu m-am gândit să mă duc să când la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, a mai spus artistul. Dani Mocanu este mai sigur ca niciodată că nu va mai cânta, fiind dispus să investească toate resursele și cunoștințele pentru a ajuta tinerii artiștii să se lanseze și să reușească în muzică. Până atunci, Dani Mocanu s-a dedicat religiei, pe care a îmbrățișat-o în urmă cu mulți ani. ”Fac ce trebuie, respect ceea ce spune Domnul și încerc să fiu cât mai cuminte”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu s-a pocăit

Artistul s-a pocăit, iar în urmă cu ceva timp declara că este o persoană extrem de cuminte. „Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit.Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, a declarat acesta.

De asemenea, iubirea pentru Dumnezeu se poate vedea și pe corpul acestuia. Artistul și-a tatuat corpul cu imagini religioase. Dani Mocanu și-a tatuat ”Cina cea de Taină”, reprezentantă de Leonardo Da Vinci. „L-am scos pe Iuda dintre apostoli, e cina fără Iuda. Nu suport trădătorii, iar prin acest tatuaj am anunţat, de fapt, filosofia mea de viaţă. Cine trădează, merită să dispară, nu mai există pentru mine” , a mai explicat Dani.

Dani Mocanu a pus capăt unei cariere muzicale de succes pentru a se dedica în întregime credinței. Artistul și-a anunțat fanii că renunță la tot pentru Dumnezeu, considerându-se o adevărată legendă în România. Urmăritorii săi au ținut să-l anunțe că nu îi vor uita melodiile niciodată și că întotdeauna vor fi alături de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: