Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil a dat-o în bară cu cadoul de Crăciun pentru soția sa. Gabriela Prisăcariu l-a taxat grav pe prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil a dat-o în bară cu cadoul de Crăciun pentru soția sa. Gabriela Prisăcariu l-a taxat grav pe prezentatorul de la Antena 1

Sărbătorile reprezintă o perioadă specială în viața fiecărui individ, iar Gabriela Oțil a împărtășit recent detalii cu privire la darurile de Crăciun pe care le-a primit de la partenerul său. Într-un gest plin de înțelepciune, ea a subliniat că, în ciuda importanței cadourilor, gestul și gândul din spatele acestora au o semnificație mult mai profundă.

În cadrul acestei relatări festive, a fost adus în discuție și un amuzant episod din trecutul cuplului, referitor la o gafă memorabilă făcută de Dani Oțil la începutul relației lor.

Dani Oțil, gafă de proporții de Crăciun

Chiar dacă există numeroase momente fericite și cadouri reușite în istoria lor comună, Gabriela a dezvăluit că la începutul relației, Dani i-a oferit un cadou inedit: o floare în ghiveci. Deși gestul părea unul simplu și plin de frumusețe, se pare că nu a fost tocmai ceea ce și-ar fi dorit Gabriela de ziua ei.

Această întâmplare s-a transformat însă într-o amintire amuzantă, pe care cei doi o rememorează cu zâmbetul pe buze în fiecare an. Acest detaliu arată că și cadourile neinspirate pot deveni componente ale unor povești pline de umor într-un cuplu solid.

“Să știi că Moș Crăciun nu este foarte important, contează mai mult Moș Nicolae! Cred că de mică am avut chestia aceasta. Contează, bineînțeles, orice surpriză contează, nu neapărat că trebuie ca un cadou să fie scump! Apreciez orice cadou și orice lucru la care se gândește că mi-ar plăcea.

În primul an de relație mi-a cumpărat un ghiveci cu o plantă de ziua mea! La mine, toate plantele lăsate acasă de mama mea au murit! Nu mă cunoștea, este drept! Dar nu înțelegeam, o plantă? De atunci îi aduc aminte în fiecare an de respectiva plantă! De atunci i-am zis exact ce și cum, nu mai vreau să fiu surprinsă la capitolul acesta!”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Sărbători emoționante pentru Gabriela și Dani Oțil

Într-un interviu acordat Ego.ro, Gabriela Oțil a dezvăluit cum sărbătorile de iarnă au adus bucurie nesfârșită în familia lor, în special odată cu creșterea micuțului Tiago, care a început să înțeleagă magia acestor momente. Ea a transmis emoția de neuitat pe care familia lor a trăit-o în timpul sărbătorilor, subliniind fericirea adusă de prezența fiului lor în viața lor.

Unul dintre acele momente memorabile care i-au emoționat pe Dani și Gabriela a fost când Tiago și-a șters cu grijă ghetuțele pentru Moș Nicolae. Privindu-l cu atenție și entuziasm pe micuțul care se pregătea pentru sosirea Moșului, Gabriela a fost copleșită de fericire. Emoția pură și bucuria din ochii lui Tiago la vederea cadourilor lăsate de Moș Nicolae au rămas în memoria întregii familii ca momente de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: