Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil a împlinit 41 de ani! Ce surpriză i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a împlinit 41 de ani! Ce surpriză i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a împlinit 41 de ani! Ce surpriză i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a împlinit vârsta de 41 de ani pe data de 24 august. Gabriela Prisăcariu, prospăta lui soție, i-a făcut o surpriză specială, încă de la primele ore ale dimineții.

Dani Oțil a împlinit 41 de ani! Ce surpriză i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Matinalul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a împlinit astăzi vârsta de 41 de ani și este în culmea fericirii, asta pentru că soția lui, Gabriela Prisăcariu, care este și viitoarea mămică a copilului lor, i-a făcut cea mai frumoasă urare.

”La mulți ani soțului meu frumos”, a scris Gabriela Prisăcariu, care în curând îl va face tătic, pentru prima dată, pe prezentatorul matinalului de la postul Antena 1.

Cei doi pregătesc camera copilului, iar fanii lor au văzut camera bebelușului într-o altă postare de-a Gabrielei. Pe un perete ei au lipit un tapet cu desene animate. Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 36 săptămâni cu un băiețel. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit pe 15 mai 2021.

În aceste zile, Dani Oțil se află în concendiu, întorcându-se la muncă pe 29 august de la ora 10:00, la Antena 1. Acesta va continuă atmosfera de vacanță alături de cei de acasă la Therme. Sezonul cu numărul 24 al celui mai îndrăgit matinal va începe, cum altfel, decât cu o petrecere.

”Abia așteptăm o nouă ieșire din locație, pentru că a trecut ceva vreme de la ultima. Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei, deci voi sări direct din pat, în piscină. Abia așteptăm să ne batem cu apă. Mai ales că eu vara aceasta nu am fost la mare, nu am fost la piscină. Așa că văd prima săptămână de Neatza și ca pe un team buiding, și ca pe o continuare a vacanței. Și ca pe ceva ce nu am apucat să fac vara aceasta. Pentru că m-am ocupat mai mult de curse și de casă.

Totodată, având în vedere că în primele săptămâni din septembrie probabil și nasc, va fi un plus că sunt aproape de muncă. De altfel, și vacanța aceasta, pentru că a trebuit să o petrecem în jurul casei a fost una altfel. Am reușit să dau câte o fugă în weekend la câte un concurs, nu foarte departe”, a spus Dani Oțil.

Soția lui Dani Oțil urmează să nască peste o lună

Peste câteva săptămâni, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își vor ține copilul în brațe. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Fostul model este însărcinată în luna a opta, iar nașterea se apropie cu pași repezi. Fiind pe ultima sută de metri, Gabriela încearcă să fie liniștită și să nu se agite. Cu toate astea, joi dimineață, soția lui Dani Oțil a avut parte de o întâmplare amuzantă, pe care le-a povestit-o și internauților.

Blondina a povestit că i s-a pus un cârcel în timp ce dormea pe canapea și a durat mult timp până când a reușit să scape de el.

”Că tot mă lăudam eu ce bine dorm. Ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață pe la ora 6 m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În general e frumos să fi însărcinată în luna a opta, îmi place mult”, le-a spus Gabriela Prisăcariu fanilor de pe Instagram. Soția prezentatorului tv a declarat că îi place să fie însărcinată. Dar și că în ciuda problemelor cu care se confrunta, îi va fi dor de această perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: