Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil se pregătește pentru ziua în care Gabriela va naște. Cum l-a surprins aceasta pe celebrul prezentator

Dani Oțil se pregătește pentru ziua în care Gabriela va naște. Cum l-a surprins aceasta pe celebrul prezentator

GALERIE FOTO (2) Cat s-a ingrăsat Gabriela Prisacariu

Dani Oțil se pregătește pentru ziua în care Gabriela va naște. Peste câteva săptămâni, prezentatorul de la Antena 1 va deveni tătic pentru prima oară, motiv pentru care a început deja să pregătească pentru momentul în care soția sa va naște. Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe acesta în ipostaze emoționante. Cum au reacționat internauții?

Dani Oțil se pregătește pentru ziua în care Gabriela va naște. Cum l-a surprins aceasta pe celebrul prezentator

Dani Oțil se pregătește pentru ziua în care Gabriela v a naște. Gabriela Prisăcariu va naște peste câteva săptămâni, iar Dani Oțil a început deja să se pregătească intens pentru momentul special. Soția sa este însărcinată în luna a șaptea, iar prezentatorul tv vrea cu orice preț să facă lucrurile ca la carte atunci când bebelușul va veni pe lume.

Recent, fostul model le-a arătat fanilor că moderatorul de la „’Neatza cu Răzvan și Dani” și-a luat în serios rolul de tătic și se pregătește intens. Cei doi au plecat la mare pentru a se relaxa, dar au fost activi pe rețelele de socializare pentru a le arătat fanilor tot ce se întâmplă nou în viața lor. Gabriela a postat pe rețelele de socializare un clip video în care Dani a mers să discute cu cineva care avea un copilaș în căruciorul de bebeluși. Deși copilul din imagini nu era al lui, prezentatorul nu s-a putut abține și i-a legănat ușor căruciorul, fiind extrem de fericit. Această ipostază a emoționat-o pe Gabriela, dar și pe internauți. „Se pregătește”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Dani Oțil.

Dani Otil se pregateste pentru momentul in care va deveni tatic

Dani Oțil, detalii despre sexul copilului

În luna martie a acestui an, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. După ce a aflat vestea, Răzvan Simion, colegul de platou al lui Dani Otil l-a felicitat, în direct. „Nu știu cum se zice la români sau în alte părți. Felicitări, să fie într-un ceas bun, bravo, bă! O să avem un ‘nepoțel’. Deja au început împărțelile. Ne împărțim motoarele, mașinile, să vedem care ce ia, că bănuiesc că nu o să mai ai nevoie de ele, Dănuțule. Hai să fim serioși. Am împărțit deja tot de aseară”, i-a transmis Răzvan Simion colegului său, în cadrul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

Amuzant, Dani Oțil i-a spus prietenului său că venirea pe lumea a copilului său nu va schimba cu nimic pasiunea lui pentru mașini și motoare. „Mulțumesc. Voiam să vă spun acum ceva timp, dar mi-a luat-o Smiley înainte. A scos o melodie și am și eu una, dar mai am două versuri la ea. În ziua de azi dacă nu faci ceva special, o statuie, nu există. Să mă felicitați când o să îl dau la facultate și nu o să fie un drogat, un tatuat, o vagaboantă. (…) Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse”, a declarat iubitul Gabrielei Prisăcariu. Întrebat dacă a aflat sexul copilului, Dani a oferit un răspuns pozitiv, dar nu a spus concret sexul bebelușului. Ulterior, Dani și Gabriela au dat de înțeles că vor avea o fetiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: