Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil a înșelat-o pe Mihaela Rădulescu?! Prezentatorul TV rupe tăcerea despre fostele relații: „Abia venise Flavia la noi. Toți o plăceam”

Dani Oțil a înșelat-o pe Mihaela Rădulescu?! Prezentatorul TV rupe tăcerea despre fostele relații: „Abia venise Flavia la noi. Toți o plăceam”

Dani Oțil ar fi înșelat-o pe Mihaela Rădulescu?!

În lumea showbiz-ului românesc, poveștile de dragoste și neînțelegerile dintre vedete sunt adesea subiecte de interes public, iar relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu nu face excepție. Cuplul, care a avut o relație de șase ani plină de momente memorabile, continuă să fascineze chiar și după despărțire prin episoadele lor neobișnuite și amuzante.

O poveste amuzantă din trecutul cuplului

Recent, Dani Oțil, cunoscutul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a împărtășit o întâmplare hilară care s-a petrecut în timpul relației sale cu Mihaela Rădulescu. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Flavia Mihășan s-a alăturat echipei emisiunii Antena 1, și implică un mesaj care a stârnit suspiciuni și a alimentat gelozia.

Fără să aibă vreo parolă la telefon, Oțil a lăsat, fără să vrea, ca Mihaela să zărească un mesaj de la o anumită Flavia. Mesajul, aparent controversat, a declanșat o serie de presupuneri. „Vezi ce e! Eu zic: Sincer, nu am numărul Flaviei”, își amintește Oțil despre momentul tensionat. Mesajul a stârnit curiozitatea și suspiciunea Mihaelei, care a insistat să afle conținutul mesajului.

Cine era, Flavia, de fapt

Contrar așteptărilor, „Flavia” din mesaj nu era Flavia Mihășan, colega lui de la „Neatza”, ci o altă Flavia, implicată într-o discuție legată de un contract de publicitate. Confuzia a fost generată de un moment amuzant petrecut în cadrul emisiunii, legat de un cort de la Decathlon care se deschide în câteva secunde, dar care este dificil de închis.

Dani Oțil a explicat că mesajul controversat se referea, de fapt, la o încercare eșuată de a închide cortul în direct, iar „Flavia” de la Decathlon îi oferea ajutorul. „Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba. Aveam un contract cu Decathlon și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia”, a povestit Oțil, dezvăluind astfel originea neînțelegerii.

Dialogul picant dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

„Eram cu Mihaela. Și ea s-a jurat că nu este o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă, se înșală. Fiți atenți! Și eu nu am avut parolă la telefon, acum am pentru că am poze cu…mine gol. Am și banca, înainte nu aveai bancă. Nu am avut niciodată parolă la telefon. Și n-am pus niciodată telefonul pe silent seara sau noaptea. Nu mă suna nimeni, nimeni, niciodată. Dacă avea cineva ceva important, îmi scria.

Avem un moment la televiziune (la care o să fac referire mai târziu), ajung la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie. Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat…s-a prescris, e de mult! Zice: Ia vezi că eu când te-am rugat să-i scrii Flaviei, ai zis că nu ai numărul ei, și-ți scrie Flavia…

Zice: vezi ce e! Eu zic: Sincer, nu am numărul Flaviei.

Abia venise Flavia la noi. Toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea.

Îi zic: citește mesajul! Dacă tot zici că e Flavia…Mai mult decât atât, e Flavia smiley face (:D)

Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul era „nu încă”. Dacă treceam NUP era neînceperea urmăririi penale. Adică e nebună, evită total.

Și zic: Ia citește tot.

Mihaela citește: „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”, a povestit Dani Oțil, în podcastul lui Speak și al lui Florin Ristei.

Dani Oțil a ținut să facă lumină în acest caz și a mărturisit despre care Flavia era vorba.

„Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba. Aveam un contract cu Decathlon și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia (o salut pe calea aceasta). Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu. Flavia mi-a zis în pauză: mă lași pe mine să-ți arăt? Că trebuie să bagi mâna pe la fermoar? I-am zis să mă lase să fac în direct. Vreo șase minute am încercat să-l fac și n-am reușit…Și Flavia de la Decathlon, de ce am trecut-o eu cu smiley face nu știu…Nu i-am explicat treaba asta (n.r Mihaelei Rădulescu)”, a mai spus acesta.

O lecție despre comunicare

Acest episod scoate în evidență importanța comunicării într-o relație și modul în care neînțelegerile pot lua naștere din cele mai neașteptate situații. Deși momentul a fost, fără îndoială, stresant pentru cuplu la vremea respectivă, acum servește ca o amintire amuzantă a complicațiilor care pot apărea în dinamica unei relații.

Despărțiți acum, atât Dani Oțil cât și Mihaela Rădulescu și-au continuat viețile, păstrând însă amintirile unor momente precum acesta, care adaugă o notă de umor retrospecției relației lor. În ciuda peripețiilor, astfel de povești subliniază că, în cele din urmă, umorul și înțelegerea reciprocă pot depăși orice obstacol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: