Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu. Prezentatorul tv a spus totul despre fosta lui relație

Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu. Prezentatorul tv a spus totul despre fosta lui relație

GALERIE FOTO (2) Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu.

Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu. În urmă cu câțiva ani, Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu, iar după ce s-au despărțit au rămas prieteni. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre fosta relație, făcând dezvăluiri inedite.

Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu. Prezentatorul tv a spus totul despre fosta lui relație

Dani Oțil, deranjat de atitudinea din trecut a Mihaelei Rădulescu. Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, dar au decis să pună punct și fiecare a plecat pe alt drum. În prezent, Mihaela Rădulescu trăiește la Monaco, alături de iubitul si fiul ei, iar Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, iar în urmă cu câteva luni a devenit tată pentru prima oară. Cu toate că s-au despărțit, Dani și Mihaela au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Recent, prezentatorul tv a recunoscut că exista un lucru ce îl deranja foarte tare la fosta lui iubită. Potrivit acestuia, de fiecare dată când reușea ceva pe plan profesional, odată ajuns acasă, Mihaela reușea să-i distrugă fericirea.

Deși era vorba de o mare iubire între ei doi, diferența de ani și de carieră de la acel moment, îi plasa pe amândoi și într-o oarecare competitivitate, iar acest lucru se pare că îl afecta pe Dani Oțil. Colegul lui Răzvan Simion a mărturisit că niciodată nu-i plăcea faptul că Mihaela, în loc să-l felicite, îi demonstrea că ea deja avea reușita bifată în urmă cu mult timp. ”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de c@#$%”, a spus Dani Oțil, în podcastul lui Speak.

Mihaela Radulescu si Dani Otil

Dani Oțil, despre relația cu Mihaela Rădulescu

Între Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a fost o diferență de vârstă de 11 ani, iar mulți nu au dat multe șanse relației tocmai din acest motiv. S-au despărțit în 2014, fără a dezvălui motivul, dar au rămas în relații bune. Prezentatorul tv i-a mulțumit acesteia pentru lecțiile pe care i le-a acordat indirect.

A afirmat că există viață și după relațiile care te afectează emoțional și a declarat că a trecut prin momente de cumpănă după încheierea relației de cinci ani. „Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1. Dani nu s-a ferit să recunoască deschis că nu i-a fost ușor să spună adio femeii alături de care a fost cinci ani, la bine și la rău. „Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor”, a povestit Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: