Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, defilare la Neatza cu Răzvan și Dani! Ce reacție a avut Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, defilare la Neatza cu Răzvan și Dani! Ce reacție a avut Dani Oțil

GALERIE FOTO (2) Gabriela Prisăcariu, defilare la Neatza cu Răzvan și Dani! Ce reacție a avut Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, a revenit în activitatea ei cu o defilare la Neatza cu Răzvan și Dani! Soția lui Dani Oțil se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. 

Gabriela Prisăcariu, defilare la Neatza cu Răzvan și Dani! Ce reacție a avut Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și-a reînceput activitatea în forță la doar 7 săptămâni de când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Luca Tiago. Blondina a fost prezentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a defilat și a prezentat diverse ținute. Aceasta este prezentă în fiecare joi la rubrica Stil de Succes by Elida Toma, unde îmbracă diverse ținute și defilează.

Asa s-a întâmplat și de data aceasta, când blondina a îmbrăcat mai multe ținute și le-a prezentat în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Atunci când Gabriela a apărut îmbrăcată cu o salopetă mulată și o geacă pe deasupra, Dani Oțil nu s-a putut abține și a adus câteva observații după margine.

Acesta a afirmat zâmbind că geaca blondinei nu a fost închisă până la capăt dintr-un anumit motiv și anume că are mai multe kilograme în plus din cauza sarcinei.

”Să vă explic de ce nu s-a închis până sus, a născut acum 7 săptămâni și este și dânsa grasă, e normal, altfel se închidea pana sus”, a spus Dani Oțil zâmbind.

Nu a fost singura afirmație. De asemenea, acesta a mai adus și câteva comentarii legate despre salopeta mulată, care îi punea perfect în valoare formele de model blondinei.

Ce i-a promis Dani Oțil fiului său

Dani Oțil este un soț și un tată împlinit. Prezentatorul TV a devenit tată pentru prima dată în urmă cu aproximativ două luni. Dani este foarte fericit și trăiește momente unice alături de băiețel și soția sa, Gabriela Prisăcariu. În ediția de astăzi a emisiunii pe care o prezintă, matinalul i-a făcut o promisiune micuțului Luca.

Vedeta a făcut o mărturisire despre fiul său, în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”. Se pare că i-a promis micuțului că o să-i cumpere un avion și un tren dacă împinește o condiție.

”Îmi cer scuze pentru aseară. I-am promis celui mic că dacă tace îi iau avion și tren, mi-a zis soția. Fiul meu are avion și tren, nu are nici două luni. Cred că am zis ceva și pentru maică-sa, dar nu mai știu exact, o să mă uit pe card mai târziu. Nu mai promiteți lucruri când sunteți beți sau somnoroși”, a spus Dani Oțil zâmbind.

Cu această ocazie, Gabriela Prisăcariu a ținut să-i facă celui mic o urare specială pe rețelele de socializare. Băiatul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil are un nume cu totul special, asta deoarece Sfântul Evanghelist Luca, al cărui nume îl poartă, a fost unul dintre cei 70 de aposoli care s-au întâlnit cu Iisus Hrisos în timpul vieții sale pe pământ.

Sfântul Evanghelist Luca avea grijă de cei bolnavi, iar el a scris și o Evanghelie. De asemenea, el a picat primele icoane cu Maica Domnului care ținea pruncul în brațe, dar și prima icoană cu Apostolii Petru și Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: