Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a promis Dani Oțil fiului său! Prezentatorul se implică mult în rolul de tată

Ce i-a promis Dani Oțil fiului său! Prezentatorul se implică mult în rolul de tată

Ce i-a promis Dani Oțil fiului său! Prezentatorul se implică mult în rolul de tată

Ce i-a promis Dani Oțil fiului său! Prezentatorul a devenit tată pentru prima dată în urmă cu aproximativ două luni.

Ce i-a promis Dani Oțil fiului său! Prezentatorul se implică mult în rolul de tată

Dani Oțil este un soț și un tată împlinit. Prezentatorul TV a devenit tată pentru prima dată în urmă cu aproximativ două luni. Dani este foarte fericit și trăiește momente unice alături de băiețel și soția sa, Gabriela Prisăcariu. În ediția de astăzi a emisiunii pe care o prezintă, matinalul i-a făcut o promisiune micuțului Luca.

Vedeta a făcut o mărturisire despre fiul său, în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”. Se pare că i-a promis micuțului că o să-i cumpere un avion și un tren dacă împinește o condiție.

”Îmi cer scuze pentru aseară. I-am promis celui mic că dacă tace îi iau avion și tren, mi-a zis soția. Fiul meu are avion și tren, nu are nici două luni. Cred că am zis ceva și pentru maică-sa, dar nu mai știu exact, o să mă uit pe card mai târziu. Nu mai promiteți lucruri când sunteți beți sau somnoroși”, a spus Dani Oțil zâmbind.

Cu această ocazie, Gabriela Prisăcariu a ținut să-i facă celui mic o urare specială pe rețelele de socializare. Băiatul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil are un nume cu totul special, asta deoarece Sfântul Evanghelist Luca, al cărui nume îl poartă, a fost unul dintre cei 70 de aposoli care s-au întâlnit cu Iisus Hrisos în timpul vieții sale pe pământ.

Sfântul Evanghelist Luca avea grijă de cei bolnavi, iar el a scris și o Evanghelie. De asemenea, el a picat primele icoane cu Maica Domnului care ținea pruncul în brațe, dar și prima icoană cu Apostolii Petru și Pavel.

Motivul pentru care Dani Oțil nu-și mai dorește al doilea copil

Viaţa lui Dani Oțil s-a schimbat radical de când a devenit tătic, după cum a recunoscut chiar el în repetate rânduri. Recent, vedeta de la Antena1 a dezvăluit de ce nu îşi mai doreşte încă un copil. Prezentatorul TV obişnuieşte să îi ţină pe fanii săi la curent cu schimbările pe care rolul de tătic le-a produs în viaţa sa. Recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, acesta a povestit câteva momente amuzante pe care le-a trăit alături de fiul său, dar în acelaşi timp a vorbit şi despre motivul pentru care nu dorește să devină părinte pentru a doua oară.

„Acum ceva timp am primit de la o prietena de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o papusa ce imita greutatea si morfologia unui copil de cateva luni. Am facut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravida si lauza trei sferturi din viata sa. Bulisor (n.r. – papusa) a venit la Neatza, am pus doua poze pe Instagram și atunci mi s-a spus ca imi sta atat de bine, incat a ramas sotia gravida. Asa e cand te uiti la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac.”, a spus Dani Oțil în direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: