Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Dani Oțil nu-și mai dorește al doilea copil! Prezentatorul a spus totul

Motivul pentru care Dani Oțil nu-și mai dorește al doilea copil! Prezentatorul a spus totul

GALERIE FOTO (2)Motivul pentru care Dani Oțil nu-și mai dorește al doilea copil! Prezentatorul a spus totul

Motivul pentru care Dani Oțil nu-și mai dorește al doilea copil! Viaţa prezentatorului TV s-a schimbat radical de când a devenit tătic. 

Motivul pentru care Dani Oțil nu-și mai dorește al doilea copil! Prezentatorul a spus totul

Dani Oţil este un bărbat împlinit de când fiul său a venit pe lume. Viaţa prezentatorului TV s-a schimbat radical de când a devenit tătic, după cum a recunoscut chiar el în repetate rânduri. Recent, vedeta de la Antena1 a dezvăluit de ce nu îşi mai doreşte încă un copil.

Prezentatorul TV obişnuieşte să îi ţină pe fanii săi la curent cu schimbările pe care rolul de tătic le-a produs în viaţa sa. Recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, acesta a povestit câteva momente amuzante pe care le-a trăit alături de fiul său, dar în acelaşi timp a vorbit şi despre motivul pentru care nu dorește să devină părinte pentru a doua oară.

„Acum ceva timp am primit de la o prietena de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o papusa ce imita greutatea si morfologia unui copil de cateva luni. Am facut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravida si lauza trei sferturi din viata sa. Bulisor (n.r. – papusa) a venit la Neatza, am pus doua poze pe Instagram și atunci mi s-a spus ca imi sta atat de bine, incat a ramas sotia gravida. Asa e cand te uiti la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac.”, a spus Dani Oțil în direct.

Dani Oțil i-a transmis un mesaj emoționant fiului său

Dani Oțil a postat un mesaj frumos și emoționant pe rețelele de socializare, dedicat bebelușului său. ”Nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă. Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu. Am șters următoarele 3 idei, pentru ca orice scriu acum cu un nod in gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca”, a scris proaspătul tătic.

Etichete: