Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil își caută amantă! Care este dorința prezentatorului TV

Dani Oțil își caută amantă! Care este dorința prezentatorului TV

GALERIE FOTO (3) Dani Oțil își caută amantă!

Dani Oțil își caută amantă! Prezentatorul tv este tătic cu normă întreagă după ce soția sa a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Dani Otil resimte viața de proaspăt tătic, iar asta a dezvăluit-o în emisiunea matinală. Recent, moderatorul tv a mărturisit că își dorește o amantă care să-l lase să doarmă.

Dani Oțil își caută amantă! Care este dorința prezentatorului TV

Dani Oțil își caută amantă! Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Modelul a adus pe lume un băiat în urmă cu câteva zile, iar prezentatorul tv resimte din plin viața de proaspăt tătic. Dani Oțil se confruntă cu lipsa somnului, iar în glumă a spus că își caută o amantă. În emisiunea matinală, Dani Oțil a spus că ar vrea să se mute din propria casă, pentru a se odihni așa cum o făcea în trecut. ”Nu am cont pe La jumate, că aveam un copil de pus. Sunt rupt! Îmi caut amantă, dar nu una cu care să fac amor, ci care să mă lase să dorm. De preferat ar fi una peste 62 de ani, care să îmi fac doar clătite”, a declarat azi Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

În urmă cu câteva zile, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-a scos pentru prima dată fiul la plimbare. Cei doi părinți s-au confruntat cu reacții diferite din partea fanilor, care au criticat decizia lor. ”Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a zis Dani Oțil în ediția de ieri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Otil impreuna cu fiul sau
Dani Otil si Gabriela

Scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul său

În vârstă de 41 de ani, Dani Oțil trăieste, cel mai probabil, cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După ce a devenit tătic, viața acestuia s-a schimbat radical și se bucură de fiecare moment petrecut alături de bebelușul său.

Moderatorul tv i-a transmis o scrisoare fiului său, pe care a publicat-o în mediul online. „Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață…Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins.(…)Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil primul mesaj dedicat fiului său la câteva ore după naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: