Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Buzdugan în doliu. Anunțul trist făcut pe internet: „Ne-a părăsit”!

Daniel Buzdugan în doliu. Anunțul trist făcut pe internet: „Ne-a părăsit”!

GALERIE FOTO (3) Daniel Buzdugan în doliu

Daniel Buzdugan, în doliu. Omul de radio a anunțat ieri că a pierdut un membru drag. Daniel Buzdugan a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, iar fanii i-au transmis numeroase mesaje de condoleanțe. Despre cine este vorba?

Daniel Buzdugan, în doliu. Anunțul trist făcut pe internet: „Ne-a părăsit”!

Daniel Buzdugan le-a dat o veste tristă fanilor din mediul online. Prezentatorul de Radio a anunțat pe rețelele de socializare că a pierdut un membru drag al familiei. Este vorba despre trecerea în neființă a animalului de companie pe care familia sa îl avea grijă. Fetița, așa cum o chema, a murit, iar Daniel Buzdugan a împărtășit această veste cu fanii de pe rețelele de socializare. Pentru că Fetița a făcut parte din familia vedetei tv aproape un deceniu, Buzdugan a făcut un loc de veci pentru cățelusa sa, într-un loc drag al membrilor familiei, acolo unde pot merge să o viziteze, ori de câte ori îi va cuprinde dorul de animalul de companie care a trecut în neființă. „Fetița ne-a părăsit”,a scris Buzdugan pe Facebook, publicând ulterior și mai multe fotografii cu animalul de companie. Prezentatorul de radio a mai postat un mesaj lung, acolo unde povestea cum a ajuns Fetița în sânul familiei lui. Buzdugan a adoptat-o pe Fetița în urmă cu 9 ani, după ce a găsit-o într-un șantier. Timp de aproape zece ani, Fetița a crescut în familia vedetei tv, dar în ultima perioadă a fost bolnavă.

„Pe FETIȚA am luat-o dintr-un șantier acum nouă ani. A dus o viață faină cu noi, pentru că am iubit-o! Nu era cel mai frumos câine din lume dar pentru noi FETIȚA era cea mai frumoasă.Vineri am scos-o din spital, a petrecut weekendul cu noi și astăzi( luni )ne-a părăsit.”, a transmis Daniel Buzdugan pe internet.

Daniel Buzdugan, îndurerat după moartea cățelușei sale

Prezentatorul de radio a povestit ultima dimineață petrecută alături de Fetița. Buzdugan a povestit că aceasta respira foarte greu, iar înainte de a se stinge, vedeta s-a întors de trei ori pentru a o pupa. Din păcate, odată întors acasă, Fetița deja se stinsese și a decis să o ducă în pădure, acolo unde a făcut un mormânt. Daniel Buzdugan a pus o cruce, iar la sfârșit a făcut o rugăciune pentru cățelușă.

Dimineață când am plecat la radio tremura Și respira foarte greu, m-am întors de trei ori din drum ca să o pup… aveam senzația că parcă nu mi-am luat rămas bun cum trebuie. Știam că nu mai are mult. N-o să uit niciodată ultimai ei privire… plângea. La 11:00, după ce mi-am terminat matinalul s-a stins. Am dus-o în pădure, într-unul din locurile în care îmi fac veacul din ce în ce mai des. nu-mi venea să cred când un prieten bun care m-a ajutat, a pus pământ peste ea. Am acoperit locul cu frunze Și peste mormântul ei am pus o cruce de lemn improvizată din două crengi uscate. Din păcate la animale nu se face slujbă, dar am rostit Tatăl nostru Și m-am rugat la Dumnezeu să liniștească suflețelul ei acolo unde este… Asta am simțit să fac! Când nu știu ce să mai fac, asta fac: spun o rugăciune. Mai dureros a fost când s-au întors copiii mei de la școală și au vrut neapărat să meargă și ei la locul de veci al FETIȚEI. Maria i-a cules viorele din padure și i le-a asezat la cap. Am plâns cu toții ca niște nebuni. Acum e liniște, o liniște ciudată și apăsătoare, dar ne alină gândul că nu mai suferă atâta durere! O să ne fie tare dor de tine FETIȚA noastră dragă!”, a mai scris prezentatorul de radio pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: