Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest. Pilotul susține că a fost agresat

Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest. Pilotul susține că a fost agresat

Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest. Pilotul susține că a fost agresat

Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest. Pilotul de raliuri nu poate accepta faptul că Isabela vrea să divorţeze după mariajul de 5 ani pe care l-au avut și a încercat astfel să recurgă la gestul extrem. Iată toate detaliile!

Daniel Onoriu, arestat după ce a încălcat ordinul de restricție emis la cererea soției

Isabela și Daniel divorțează după șase ani de căsătorie, însă pilotul pare să aibă dificultăți în a accepta dorința de separare a Isabelei. Fosta soție a lui Daniel se teme pentru propria siguranță și a cerut ajutorul polițiștilor. A cerut un ordin de protecție pe care l-a și primit, însă bărbatul nu a ținut cont de test aspect și a urmărit-o prin oraș pe fosta parteneră de viață, iar mai apoi a încercat să intre în locuința acesteia. Isabela a fost rapidă și a anunțat de îndată poliția despre isprava bărbatului.

Daniel Onoriu este monitorizat prin intermediul unei brățări prin care agresorii sunt ținuți sub supraveghere de către autoritățile locale

Pilotul a relatat pe pagina personală de Instagram cele petrecute și a subliniat că este gata să suporte consecințele acțiunilor sale.

„Băi, fraților, m-am autodenunțat, m-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze, mă duce la Secția 5, să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu.”,  le-a povestit Daniel Onoriu urmăritorilor lui.

Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest

Daniel Onoriu a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit cancan.ro, pilotul de raliuri ar fi încercat să se spânzure luni, la data de 21 noiembrie 2022, pe seară.

Acest episod care putea deveni fatal a avut loc cu doar câteva ore înainte de termenul dat de instanță cu privire la revocarea măsurii arestării preventive.

Totodată, Daniel Onoriu ar fi făcut mai multe amenințări din arest, după ce autoritățile de la Poliția Capitalei au contactat personalul specializat al Spitalului „Obregia” pentru a le sări în sprijin.

Oamenii legii sunt de părere că Daniel Onoriu are nevoie de tratament special pentru a se liniști și pentru a i se trata tulburările pe care le are după drama din viața lui. Daniel Onoriu susține că ar fi fost agresat în arest, potrivit sursei citate.

Comunicatul transmis de reprezentanții Poliţiei la momentul reţinerii

Iată comunicatul transmis de către autorități:

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa. La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat Poliţia la momentul reţinerii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: