Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu, prima apariție la TV după ce a ieșit din comă. Cum se simte fostul pilot de raliuri

Daniel Onoriu, prima apariție la TV după ce a ieșit din comă. Cum se simte fostul pilot de raliuri

GALERIE FOTO (4) Daniel Onoriu, prima apariție la TV după ce a ieșit din comă.

Daniel Onoriu, prima apariție la TV după ce a ieșit din comă. Fostul pilot de raliuri a apărut pentru prima dată la televizor de când a ieșit din comă și a făcut declarații despre medicii care i-au pus viața în pericol.

Daniel Onoriu, prima apariție la TV după ce a ieșit din comă. Cum se simte fostul pilot de raliuri

Daniel Onoriu a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a fost la un pas de moarte. Fostul pilot de raliuri a fost în comă 55 de zile, după ce la finalul anului trecut, a făcut o operație de micșorare a stomacului. Intervenția a avut loc în Turcia, iar la scurt timp după ce s-a întors în țară, Daniel a început să se simtă rău. Ulrerior, nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la spitalul Floreasca din Capitală, unde a rămas internat până la sfârșitul lui martie 2022.

Daniel a stat 100 de zile internat, dintre care 55 de zile a fost în comă indusă. În tot acest timp, medicii din România s-au luptat pentru a-l ține în viață. Pilotul de raliuri a avut prima apariție la televizor, după ce și-a revenit, declarând că medicii care l-au operat ar fi știut de problemele sale de sănătate, dar nu i-au spus pentru a-i lua banii. Daniel a început întreh procesul de recuperare și mai are cale lungă până când își va reveni în totalitate. „M-am lăsat de curse, aș fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic, abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”, a declarat Daniel Onoriu la un post de televiziune.

Daniel Onoriu, declarații după ce a ieșit din comă

Daniel Onoriu a luptta pentru a rămâne în viață și a reușit să se trezească din comă. Fostul pilot de raliuri a declarat că își dorea o schimbare și a vrut să își facă o operație de micsorare a stomacului. Avea cunoștințe care au apelat la această intervenție, dar se pare că ghinionul s-a ținut de el. „Eu am avut 114 kilograme înainte de operație. Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat. Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, a mai explicat fostul pilot de raliuri.

Nepotul lui Gabi Luncă nu a precizat dacă îi va da în judecată pe medicii care l-au pperat. Cu toate astea, fostul pilot de raliuri s-a schimbat radical după această încercare grea. Daniel Onoriu este recunoscutor pentru că s-a trezit din comă, iar acum este mult mai aproape de Dumnezeu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: