Redactia.ro
Home » Exclusiv » Daniel Onoriu și-a pus pirostriile! Cine este femeia care i-a cucerit inima fostului pilot de curse: ”Am cerut-o și a acceptat”

Daniel Onoriu și-a pus pirostriile! Cine este femeia care i-a cucerit inima fostului pilot de curse: ”Am cerut-o și a acceptat”

GALERIE FOTO (3) Femeia de care s-a îndrăgostit Daniel Onoriu

Daniel Onoriu a trecut peste problemele cauzate de fosta soție, Isabela Onoriu, și este gata să se așeze la casa lui. Fostul pilot de curse nu a ratat ocazia de a dezvălui în exclusivitate pentru Redactia.ro detalii incredibile despre cea cu care urmează să se căsătorească. Iată cine este și cu ce se ocupă viitoarea doamnă Onoriu.

Nimeni nu se aștepta ca Daniel Onoriu să își găsească sufletul pereche, mai ales acum, în timp ce se află în arest la domiciliu din cauza fostei soții. Bărbatul a uimit pe toată lumea în momentul în care a anunțat că are o relație cu o femeie pe care deja a cerut-o în căsătorie. Redactia.ro vă prezintă noi detalii despre viața personală a fostului pilot de curse.

Cine este femeia care i-a furat inima lui Daniel Onoriu

De-a lungul timpului, Daniel Onoriu a reușit să cucerească o mulțime de femei, tocmai de aceea, după despărțirea de Isabela, bărbatul susținea că își dorește să rămână singur o perioadă. Ulterior, lucrurile s-au schimbat pentru bărbat. Se pare că acesta îi urmează exemplu celei pentru care se află în arest la domiciliu și își reface viața alături de altcineva.

Daniel Onoriu, alături de actuala sa iubită
Daniel Onoriu, alături de actuala sa iubită

În exclusivitate pentru Redactia.ro, Daniel Onoriu a mărturisit că femeia alături de care trăiește cele mai frumoase clipe se numește Elena. Se pare că aceasta îi înțelege pe deplin situația în care se află, adică faptul că trebuie să petreacă săptămâni bune în arest la domiciliu și că nu a divorțat încă de Isabela. De mai bine de o lună cei doi trăiesc o adevărată poveste de iubire, după cum declară chiar Daniel.

„E o femeie minunată, simt că e ceea ce am căutat toată viața mea. Nu-mi vine să cred ca ne înțelegem atât de frumos chiar și în condițiile în care sunt acum. Suntem împreună de o lună. Elena, căci acesta este numele său, are o firmă cu materiale de construcții. Ne-am cunoscut când mi-a propus să-mi facă oferte, știind ca eu ma ocup și cu construcția de imobiliare”, a mărturisit în exclusivitate pentru Redactia.ro nepotul lui Gabi Luncă.

Elena, viitoarea soție a lui Daniel Onoriu
Elena, viitoarea soție a lui Daniel Onoriu

Fostul pilot de curse, cerere în căsătorie din arest la domiciliu

Povestea de dragoste dintre Daniel și Isabela pare că s-a stins demult și lucrurile s-au aranjat în cele din urmă și pentru fostul pilot de curse. Nu a durat prea mult până când a venit și cererea în căsătorie din partea nepotului celebrei Gabi Luncă. Bărbatul a mărturisit că i-a prezentat-o pe actuala sa iubită mamei sale, care este foarte încântată.

„E o femeie minunată, frumoasă, calmă, are toate calitățile unei femei pe care nu ai cum să nu o respecți. Deja suntem îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat. M-am rugat bunului Dumnezeu de multe luni să-mi trimită el o femeie și simt că așa e. Până acum am ales eu singur și din păcate nu a mers. De data asta simt că e femeia trimisă de el în viața mea, și suntem amândoi fericiți. I-am făcut deja cunoștință cu mama mea, care o place. Cu siguranță împreună vom forma o familie adevărată, bazată pe respect, încredere și tandrețe”, a explicat Daniel Onoriu.

În urmă cu ceva timp, Daniel mărturisea cu sinceritate că așteaptă cu nerăbdare să scape de arestul la domiciliu să își poată pune pe picioare noile sale idei de afaceri. Pe lângă cartea pe care așteaptă cu nerăbdare să o lanseze, nepotul lui Gabi Luncă este pregătit să facă o serie de investiții importante într-un proiect de suflet. Astfel, acesta va pune bazele unei școli de pilotaj pentru a-i ajuta pe cei care îi împărtășesc pasiunea să evolueze și să îi calce pe urme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: