Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel, dezvăluiri inedite din Republica Dominicană. Ce face prezentatorul „Survivor all stars” în fiecare dimineață

Daniel Pavel, dezvăluiri inedite din Republica Dominicană. Ce face prezentatorul „Survivor all stars” în fiecare dimineață

GALERIE FOTO (2) Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor all stars”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor All Stars”, ne dezvăluie culisele zilelor sale intense petrecute în Republica Dominicană, locul în care se desfășoară filmările emisiunii. Daniel Pavel și-a consolidat statutul de prezentator și în noul sezon, acum difuzat de Pro TV.

În viața personală, Daniel Pavel este tatăl unui băiețel pe nume Antoniu-Constantin. Prezentatorul locuiește în Viena, Austria, și în prezent, se bucură de o relație fericită alături de Ana Maria Pop, o femeie frumoasă și talentată. Această poveste de dragoste a atins un nou nivel, cu cei doi logodindu-se și pregătindu-se pentru o nuntă care va marca anul curent.

Daniel Pavel și iubita lui
Daniel Pavel și iubita lui

Cum arată o zi din viața prezentatorului în Republica Dominicană

Însă, în prezent, toate privirile sunt îndreptate către Republica Dominicană, unde Daniel Pavel se află pentru a modera și a trăi intens experiența „Survivor All Stars”. Într-un interviu exclusiv pentru Libertateapentrufemei.ro, prezentatorul împărtășește cum decurge o zi tipică în viața sa din această destinație exotică.

„Survivor All Stars” nu este doar o provocare pentru concurenți, ci și pentru echipa din spatele camerei, iar Daniel Pavel oferă o privire în culise. Daniel Pavel a dezvăluit că o zi tipică pentru el începe la 5:30, moment în care se trezește pentru a face alergare. După ora 7:00, își rezervă timp pentru o cafea și pentru a se pregăti pentru ziua ce urmează. În funcție de ora de începere a filmărilor, interacționează cu colegii săi pentru a discuta despre planurile zilei.

 „Sunt unele zile când pot să conduc direct până la filmare, dar și altele când trebuie să merg în port și să luăm barca. Recunosc că deși este mai obositor, îmi plac la nebunie acele zile, deoarece navigatorul din mine este fericit să fie pe apă. Durata unei filmări variază, așa că de obicei abia seara îmi fac timp să mănânc și să mă gândesc la tot ceea ce am făcut, dar și să-mi fac timp să răspund pe rețelele mele sociale sau la anumite materiale în lucru”, a spus Daniel Pavel pentru sursa menționată anterior.

Cum a fost anul 2023 pentru Daniel Pavel

Despre anul 2023, Daniel Pavel mărturisește că a fost un an memorabil și este recunoscător pentru toate lecțiile învățate. Cu privire la viitor, își exprimă dorința pentru sănătate, succes în noul sezon „Survivor”, și momente speciale alături de Ana Maria Pop.

”2023 a fost un an pe care nu-l voi uita curând și pentru care sunt mai mult decât recunoscător. Viața m-a învățat să nu cer niciodată prea mult, așa că lui 2024 îi cer în primul rând, sănătate pentru mine și pentru toți ai mei.În prima parte a anului, îmi doresc ca sezonul la care muncim să fie pe placul vostru, al celor de acasă și să ne fiți cât mai aproape. Apoi, știu că voi avea parte de o nuntă de neuitat cu Ana, dar și de o vacanță care să ne relaxeze. Evident, mai cer și noroc și inspirație pentru fiul meu, ca drumul lui să fie pavat în continuare exact așa cum trebuie”, a mai spus vedeta.

Astfel, Daniel Pavel continuă să fie o prezență remarcabilă, nu doar pe micul ecran, ci și în inima telespectatorilor care urmăresc cu entuziasm evoluția sa în „Survivor All Stars„.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: