Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel, momente tandre alături de iubita sa! Cine este Ana Maria Pop, iubita prezentatorului de la Survivor

Daniel Pavel, momente tandre alături de iubita sa! Cine este Ana Maria Pop, iubita prezentatorului de la Survivor

GALERIE FOTO (3)

Pe Daniel Pavel îl cunoaște toată lumea. El este prezentatorul emisiunii „Survivor România”. Recent, acesta a publicat primele imagini alături de partenera sa, Ana Maria Pop. Se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Lucru ce pe Daniel Pavel îl face extrem de fericit. Relația sa vine după ce, în urmă cu ceva timp, prezentatorul TV a anunțat că s-a despărțit de fosta lui parteneră cu care trebuia să se căsătorească.

Daniel Pavel, momente tandre alături de iubita sa! Cine este Ana Maria Pop, iubita prezentatorului de la Survivor

La scurt timp de la despărțire, în viața lui Daniel Pavel a apărut o nouă iubire. Cei doi s-au postat recent de la un festival de muzică din Capitală. Bineînțeles, fanii au fost încântați să-l vadă pe Dan Pavel alături de noua sa parteneră.

Se pare că Ana Maria Pop nu este nouă de ceea ce înseamnă showbiz. În trecut tânăra a avut o relație cu Horia Tecău, dar și cu Ricardo Cadu, fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj, scrie spynews.ro.

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept în Cluj, iar după ce profesat o scurtă perioadă ca avocat, aceasta a renunțat pentru a deveni actriță, arată Click.ro.

Cine este iubita lui Daniel Pavel

În prezent, iubita lui Dan Pavel este chief operating officer la o companie ce a intrat pe piața din România din anul 2016. De asemenea, ea a absolvit și un curs de actorie. Mai mult, a avut și un rol în filmul „Palatul Pionierilor”, producție ce a fost prezentată la Cannes. „Este o poveste lungă. Am început Dreptul la

Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat.

Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului”, spunea iubita lui Dan Pavel.

Relația dintre cei doi a început în luna ianuarie a acestui an. Chiar înainte ca prezentatorul TV, Dan Pavel, să plece din România pentru emisiunea „Survivor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: