Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel pleacă de la PRO TV?! Decizia pe care prezentatorul tv a luat-o după finala de la Survivor România

Daniel Pavel pleacă de la PRO TV?! Decizia pe care prezentatorul tv a luat-o după finala de la Survivor România

Daniel Pavel pleacă de la PRO TV! D

Daniel Pavel pleacă de la PRO TV?! După marea finală Survivor România 2022, Daniel Pavel a făcut dezvăluiri inedite despre decizia pe care o va lua. Prezentatorul tv a vorbit despre viitor, mărturisind dacă va renunța sau nu la colaborarea cu PRO TV.

Daniel Pavel pleacă de la PRO TV?! Decizia pe care prezentatorul tv a luat-o după finala de la Survivor România

Survivor România 2022 a ajuns la final. Marți seara a avut loc finala emisiunii, iar Alex Delea este concurentul care a plecat acasă cu marele premiu. Daniel Pavel a fost alături de concurenții de la Survivor România, iar acum, după ce filmările s-au terminat, prezentatul tv a luat o decizie. Deși a fost plecat atâtea luni, Daniel Pavel susține că a stat mereu cu gândul la România. Acesta a mărturisit că de abia așteaptă să se întoarcă în țară și să meargă pe străzile Capitalei. ”Mi-e dor să inspir aerul curat al munților românești, mi-e dor să ies pe străzile din București, mi-e dor de civizilație. Mi-e dor de un teatru”, a dezvăluit acesta.

Mulți se întreabă dacă prezentatorul tv va mai modera Survivor România. Daniel Pavel susține că își dorește să ia o pauză și că nu știe ce va urma, dar cel mai probabil va colabora în continuare cu aceeași echipă. Acesta a mai spus că atunci când va decide în ce proiecte se va implica, va anunța pe toată lumea. Fanii sunt încântați de prezența lui Daniel Pavel la Survivor România, iar mulți dintre ei își doresc ”Cred că o să dorm vreo 20 și ceva de ore, o să petrecem un timp cu echipa de aici, cu oamenii care au făcut posibil acest show, vreau să pregătim ce urmează să vină. Ce o să fac, ce tip de proiecte, o să vă țin la curent, că doar suntem colegi, suntem acolo împreună”, a mai mărturisit Daniel Pavel.

Daniel Pavel, mesaj emoționant despre tatăl lui

Daniel Pavel declara înainte de finala Survivor România că a resimțit și el, odată cu participanții de la Survivor România dorul de cei de acasă, care-i lipsesc enorm. Prezentatorul emisiunii așteaptă cu nerăbdare să-și îmbrățișeze tatăl, fratele și sora.

„Îmi e dor de tata, doar pe el îl mai am. De fratele meu, de sora mea, de nepoată. Fiul meu este cu mama lui, locuiesc în altă țară. Eu am mica mea lume în România.

Îmi e dor să mă plimb noaptea prin București. Îmi e dor de urbanism, de civilizație”, a mărturisit Daniel Pavel pentru PRO TV, înainte de marea finală de la Survivor România 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: