Redactia.ro
Home » Știri » Finala Survivor România 2022. Alex Delea este marele câștigător

Finala Survivor România 2022. Alex Delea este marele câștigător

GALERIE FOTO (3) Untitled design

Finala Survivor România 2022.. Survivor România 2022 a ajuns la final. După aproape șase luni de trăit în jungla Dominicană, un singur concurent a fost desemnat câștigătorul noului sezon. Telespectatorii au fost nerăbdători să afle cine este cel care pleacă acasă cu marele trofeu, dar și cu premiul de 100.000 de euro.

Update Alex Delea a câștigat marele trofeu Survivor România, dar și premiul de 100.000 de euro. Concurentul s-a luptat împreună cu Elena Chiriac pentru marele premiu. Voturile telespectatorilor l-au declarat pe Alex Delea marele câștigător.

Finala Survivor România 2022. Alex Delea a castigat marele premiu

Update ora 00:30 Alex Delea este marele castigator Survivor Romania 2022. Fostul Războinic a câștigat marele trofeu Survivor România 2022, dar și premiul de 100.000 de euro. Alexandru Delea a fost susținut de toți foștii colegi care au participat în competiție. 

Concurentul care a pus mâna pe cecul în valoare de 100.000 de euro nu va primi, așadar, în mână întreaga sumă.
Potrivit legii impozitării veniturilor din premii, chiar și cele din concursurile televizate, statul reține 10% după ce se scade din bani 600 de lei, echivalentul a 121 de euro.
Prin urmare, din cei 100.000 de euro, câștigătorul Survivor România va rămâne cu doar 89.892 de euro.

Alex Delea castigator Survivor Romania 2022


Update ora 11.10
Elena Chiriac i se alătură lui Alex Delea, în lupta pentru marele premiu Survivor România. „Le multumesc oameni de acasă pentru asta„, a declarat Elena emotionata.  Parcursul lui Ionut Popa se oprește aici.” Sunt impacat, foarte fericit ca ama ajuns pana aici. Sunt printre ultimii trei. Sunt mândru, chiar sunt mândru. Am învățat foarte multe și viața mea se va schimba. Le multumesc oamenilor pentru ca m-au votat si pentru ca am ajuns pana aici”, a spus Ionut, printre lacrimi.

Elena Chiriac si Ionut Popa

Cel mai dur reality show a debutat pe 16 ianuarie, iar de atunci, fanii au urmărit la PRO TV, aventurile tuturor concurenților în jungla dominicană. Survivor România 2022 a ajuns la final, iar cel mai bun concurent pleacă acasă cu marele trofeu al emisiunii, dar și cu suma de 100.000 de euro. Cei trei finaliști, Alex Delea, Elena CHiriac și Ionuț Popa s-au luptat timp de aproape șase luni pentru marele premiu.

Războinicii, Faimoșii, Tigrii sau Vulturii au părăsit, rând pe rând, competiția Survivor România. Cel mai recent, înaintea finalei, a plecat Alexandru Nedelcu. Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, foști concurenti, au fost alături de cei trei finaliști. „Auzi, ai văzut ultimele reacții de la Survivor? Cât de tare o laudă Delea pe Elena că i-a bătut pe toți patru băieții. Elena este bună, a dovedit. Cred că și tu crezi același lucru. În finală vor fi Delea și Elena, se bat pentru locul 1”, i-a spus Zmărăndescu lui Rengle.

Alături de Elena Chiriac au fost mai multe glorii ale sportului, printre care ALina DUmitru sau Helmut Duckadam. De asemenea, Alex Delea are o mulțime de fani pe rețelele socializare, iar Ionuț Popa, antrenor personal, are și el mulți susținători. Concurentul și-a dorit să intre în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe burpee-uri. După terminarea Survivor România 2022, producătorii vor să pună în scenă Survivor All Stars.

Daniel Pavel, mesaj emoționant înainte de Finala Survivor România 2022

Survivor România 2022 le-a adus telespectatorilor mari surprize în acest sezon. Daniel Pavel le-a transmis celor trei concurenți un mesaj important înainte de marea finală Survivor România 2022.Simt că am venit aici și nu am mai plecat. Este un sezon în care plot twist-urile au fost bine primite de fani. Am avut Insula Exilului, schimbările de trib. Au fost o calibrare a Survivor. A fost cel mai puternic sezon de până acum.

Concurenții de azi, care sunt în show, care au fost și vor veni, sunt un colectiv cum ne dorim. Nu vor să cedeze! Ei nu primesc nimic, nu au contact cu grupurile lor, doar cu tribul lor. După acest șoc mental și fizic, poți să schimbi o țară. Toți sunt pătimași.

Ei trebuie să învețe că strategia nu se oprește niciodată. Tot ce faci se vede acasă și asta trebuie să ai în vedere. Fetele trăiesc dur, ca bărbații, dar aduc acest touch feminin. Concurenții ne-au arătat cât de mult se pot motiva.”, a fost mesajul lui Daniel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: