Redactia.ro
Home » Știri » Daniela a fost adoptată în Italia, dar astăzi își caută familia biologică din România. Povestea tinerei de 27 de ani

Daniela a fost adoptată în Italia, dar astăzi își caută familia biologică din România. Povestea tinerei de 27 de ani

GALERIE FOTO (2)

O tânără în vârstă de 27 de ani a făcut un apel emoționant în mediul online. A crescut departe de România într-o familie de origine Italiană, dar gândul său a rămas mereu la originile sale. Nu și-a cunoscut părinții biologici niciodată, dar speră că într-o zi îi va găsi și îi va putea strânge în brațe.

Daniela a fost adoptată în Italia, dar astăzi își caută familia biologică din România

Daniela s-a născut la Buzău, în data de 11 martie 1995, dar nu a petrecut prea mult timp în sânul familiei sale. Din motive necunoscute până în acest moment, a ajuns într-un centru de plasament din București la vârsta de 2 ani, de unde ulterior a fost adoptată.

Despre familia sa biologică tânăra nu-și amintește prea multe, cu toate că și-ar dori mult să-și cunoască părinții și frații. Ajunsă la vârsta de 27 de ani, a încercat să obțină informații despre originile sale, dar tot ce a putut să afle este faptul că mai are 6 frați. Deoarece nu a găsit nicio modalitate să ia legătura cu aceștia, s-a gândit să transmită un mesaj public în mediul online.

„Am așteptat atât de mult această zi să vă pot spune și eu povestea mea, deși am mari emoții, incerc să le stăpânesc si sper din tot sufletul meu să am un final fericit. Numele meu la naștere a fost GHEORGHE DANIELA sunt născută pe data de 11 Martie 1995 la BUZĂU si adoptată dintr-un orfelinat din BUCURESTI. Sunt aici în căutarea părinților mei și a celor 6 frățiori. Din actele pe care le dețin reiese că părinții mei se numesc GHEORGHE RODICA și GHEORGHE VASILE, dar nu știu de ce într-una dintre hârtii este scris numele mamei CODINA.”, și-a început Daniela povestea.

Povestea tinerei de 27 de ani

La vârsta de 4 ani, Daniela a fost adoptată de o familie din Italia, care i-a oferit o viață minunată. Este recunoscătoare pentru cei ce au crescut-o, dar în sufletul său a existat mereu această curiozitate legată de cei care au adus-o pe lume.

Prin mesajul său de pe Facebook, tânăra speră că va reuși să ajungă mai aproape de cei care i-au dat viață.

Până la 2 ani am crescut cu ei, după care am crescut la orfelinat până la 4 ani. Mai apoi am fost adoptată în Italia de o familie minunată care m-a iubit mai mult decât orice pe lume. De când am aflat despre destinul meu, am fost mereu curioasā sā-i cunosc pe pārintii și pe frații mei. Nu știu dacă și ei se gândesc la mine așa cum mă gândesc eu, dar tare mult mi-aș dori să îi gāsesc, poate undeva într-un colț de lume există și familia mea, sau cineva care să-i cunoască.De aceea vă rog frumos să DISTRIBUIȚI anunțul meu cu toții sperând ca într-o bunā zi o să trăiesc și eu ca toți ceilalți copii acele clipe magice de neuitat. Vă mulțumesc tuturor!”, este mesajul tinerei, postat pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: