Redactia.ro
Home » Știri » Daniela Crudu a adus pe lume cel de-al doilea copil în ziua de Paște. Vedeta a postat prima fotografie cu bebelușul

Daniela Crudu a adus pe lume cel de-al doilea copil în ziua de Paște. Vedeta a postat prima fotografie cu bebelușul

Daniela Crudu a adus pe lume cel de-al doilea copil într-o zi cu totul specială – chiar în ziua de Paște! Vestea nașterii micuțului a fost întâmpinată cu mare bucurie în familia sa, marcând un Paște cu totul deosebit pentru Daniela și partenerul ei. Prima fotografie cu noul membru al familiei a fost postată online, împărtășind emoția și fericirea lor cu toți cei dragi.

Daniela Crudu a adus pe lume un băiețel

După experiența minunată a primei maternități, Daniela Crudu se bucură acum de una dintre cele mai frumoase etape din viața sa – aducerea pe lume a celui de-al doilea copil. Nașterea fiului lor a coincis cu una dintre cele mai importante sărbători creștine, ziua de Paște. Daniela a optat pentru o naștere la o clinică privată din București și a adus pe lume un băiețel sănătos.

Înainte ca fiul ei să vină pe lume, Daniela Crudu își anunța fanii că a găsit numele potrivit pentru cel de-al doilea copil. Băiețelul se va numi Dominic, așa cum și-a dorit fosta asistentă TV și iubitul ei. „Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, a spus bruneta la postările pe care le-a făcut pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory, în urmă cu câteva săptămâni.

Chiar și în primele momente de după naștere, Daniela Crudu nu a ezitat să împărtășească bucuria ei cu fanii săi de pe rețelele de socializare, postând o primă imagine cu bebelușul. Cu toate acestea, a ales să păstreze suspansul cu privire la chipul micuțului, astfel încât admiratorii să trebuiască să mai aștepte pentru a descoperi această minunată surpriză.

„Duminică, 05.05.2024, s-a născut chiar în ziua de Înviere brunețelul meu”, a fost mesajul plin de emoție transmis de Daniela Crudu în mediul online, împărtășind cu toți urmăritorii săi momentul de mare fericire.

Daniela Crudu a născut un băiețel. Sursă foto: Instagram
Daniela Crudu a născut un băiețel. Sursă foto: Instagram

Cum a decurs cea de-a doua sarcină pentru vedetă

Daniela a dezvăluit că a acordat o atenție sporită sănătății sale și a celui de-al doilea copil în timpul sarcinii, încercând să evite greșelile făcute în prima experiență de maternitate. Deși nu a renunțat complet la fumat, a redus semnificativ numărul de țigări și a avut grijă să nu se suprasolicite, urmând sfaturile medicale și evitând eforturile fizice excesive.

„Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa.

Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte. Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice.

Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a spus fosta asistentă TV, pe canalul de YouTube WOWnews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: