Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu: ,,Acum sunt femeie serioasă. Nu mai sunt pițipoancă” VIDEO

Daniela Crudu: ,,Acum sunt femeie serioasă. Nu mai sunt pițipoancă” VIDEO

Daniela Crudu: ,,Acum sunt femeie serioasă nu mai sunt pițipoancă”

Daniela Crudu este pregătită să-și ia în serios rolul de mămică. Fosta asistentă TV se declară împlinită din toate punctele de vedere și susține că a lăsat în urmă ,,pițiponceala”. Iată detaliile! 

Daniela Crudu: ,,Acum sunt femeie serioasă. Nu mai sunt pițipoancă”

Daniela Crudu a fost protagonista uneia dintre emisiunile lui Capatos, la Xtra Night Show, de pe Antena Stars, unde a discutat, la o probă de blănuri, de viitorul ei în rolul de mămică. Frumoasa brunetă susține că acum este o femeie serioasă și că-și ia îndatoririle în serios. Cruduța spune clar și răspicat că lasă în urmă viața de „pițipoancă”!

@paparazzi_tiktok0 #foryou #danielacrudu ♬ original sound – paparazzi_ tiktok

Daniela Crudu este însărcinată în trei luni

Daniela Crudu va deveni mamă pentru prima dată. Aceasta a făcut marele anunț, dezvăluind că se află în trei luni de sarcină.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat Daniela Crudu, pentru Fanatik.ro. Aceasta a mai „mărturisit că speră că va avea o sarcină ușoară, o naștere la fel și mărturisește că abia așteaptă să își strângă copilașul la piept”, conform sursei citate.

Cine este tatăl copilului

Daniela Crudu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist român machedon în vârstă de 27 de ani, mai mic cu 6 ani decât bruneta. Acesta este cel cu care bruneta speră să fie alături atât la bine, cât și la rău pentru tot restul vieții. Din focul pasiunii și iubirii dintre ei se va naște un bebeluș peste circa 6 luni. Daniela Crudu se prezintă extrem de fericită și încântată de direcția în care se îndreaptă cuplul lor. Cei doi locuiesc în Suedia, departe de ochii lumii:

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.

Îmi place mult de tot aici (nr. Suedia), e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă.

La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”, ne-a mai spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu: „Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”

Daniela Crudu sisține că nu renunță la cariera de model pe OnlyFans, deși este gravidă:

„Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate. Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, a explicat Daniela Crudu pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: