Redactia.ro
Home » TV » Daniela Crudu este bolnavă. Boala ei nu are leac

Daniela Crudu este bolnavă. Boala ei nu are leac

Daniela Crudu este bolnavă. Boala ei nu are leac

Deși este mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit, se pare că până și Daniela Crudu are probleme care nu-i dau pace. Frumoasa brunetă se cofnruntă, din păcate, cu probleme de sănătate, destul de serioase și la care nu există niciun tratament pentru a se vindeca.

Se pare că numeroasele diete de slăbire pe care le-a urmat vedeta de-a lungul timpului și-au pus amprenta pe sănătatea ei. Bruneta a fost mereu obsedată de gândul de a fi cât mai slabă, așa că a ținut cure de slăbire foarte drastice, care se bazau pe înfometare. La un moment dat chiar și colegii ei de platou au ajuns să creadă că vedeta suferă de anorexie. Daniela Crudu a aflat, de curând, că suferă de o boală cruntă, cu care mulți oameni se luptă: diabetul.

Vedeta a ajuns, astfel, să urmeze un tratament strict, problemele ei de sănătate neoprindu-se aici. Diabetul nu este singura problemă de sănătate care a alarmat-o pe brunetă

„Întâmplător am descoperit”

„Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim. Întâmplător am descoperit. M-am simțit foarte rău și am zis să mă duc să-mi fac analize. A zis că și la ovare am probleme. Eu n-am de-astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, a povestit Daniela Crudu.

Diabetul reprezintă o problemă majoră de sănătate. Conform datelor publicate de Ministerul Sănătății, în anul 2014 se înregistrau în România aproximativ 875.370 de persoane cu diabet diagnosticat. Dintre acestea, 673.099 persoane au fost luate în evidență sub tratament medicamentos oral, iar 202.271 erau tratate cu insulina (din care 3.014 copii).

Diabetul este o boala cronică ce iși face apariția atunci când pancreasul nu produce suficientă insulină, sau în momentul în care organismul nu poate utiliza în mod eficient insulina. Insulina este un hormon produs de pancreas care are proprietatea de a facilita asimilarea zahărului în organism, lipsa acesteia la nivelul celulelor conducând la creșterea nivelului de glucoză în sânge (hiperglicemie).

Daniela Crudu a dezvăluit și câte operații de înfrumusețare are. De la intervenții la față, până la silicoane noi și operații de modelare a corpului, Daniela Crudu a încercat aproape tot ce era de încercat.

Chiar ea a dezvăluit acest lucru, declarându-se un adevărat mic „cobai” pentru diverse proceduri.

„Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi.”

„Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, a spus Daniela Crudu.

Citește și: Bianca Drăgușanu este bolnavă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: