Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu își vinde apartamentul. Cum arată locuința fostei asistente TV

Daniela Crudu își vinde apartamentul. Cum arată locuința fostei asistente TV

GALERIE FOTO (10)

Daniela Crudu a luat o decizie importantă. Fosta asistentă TV vrea să-și vândă apartamentul din Drumul Taberei. Imobilul are o suprafață de 88 mp. În 2017, sexy bruneta și-a achiziționat apartamentul într-un cartier rezidențial din Ghencea.

Imobilul a valorat 80.000 de euro, iar Cruduța a mai băgat 20.000 de euro în modificări și mobilier. Apartamentul este situat în Drumul Taberei, foarte aproape de metrou și alte mijloace de transport. Cu o suprafață de 77 mp utili, situat la parter într-un imobil D+P+4 din 2008, apartamentul dispune și de o terasă închisă, finisaje de înaltă calitate, mobiliat, utilat complet și parcare subterană.

Anunțul de vânzare a fost publicat pe site-uri destinate imobiliarelor. Cruduța a distribuit în pagina sa de facebook anunțul. Fanii brunetei au sărit imediat cu comentarii. Mulți au fost răutăcioși, iar alții au decis că au buget doar pentru salteaua pe care dormea cândva bruneta.

„Îmi vând apartamentul“, a scris Daniela în dreptul postării.

Apartamentul se vinde cu 99.000 de euro. Răutăcioșii au comentat că prețul e cam piperat și s-ar baza strict pe imaginea pe care bruneta și-a creat-o de-a lungul anilor. În timp ce, acest imobil nu ar valora atât în realitate.

Cruduța s-a apucat de Only Fans

În ultima vreme, Cruduța a renunțat la aparițiile pe sticlă și s-a mutat pe online. Vedeta și-a dorit să încerce noul trend și s-a apucat de Only Fans.

În primă fază, am fost curioasă, apoi când am văzut că se câștigă bani frumoși… de ce nu? Oricum, eu am pozat și în Playboy, am trei coperți.

Pasiunea pasiune, dar Cruduța vede și un potențial de business foarte mare. Bruneta are planuri mari împruenă cu sora sa.

„Vrem să rămânem în zona asta, vrem să ne deschidem agenție de OnlyFans, să inițiem fete și să promovăm, adică peste tot pe unde se poate.

Sora mea m-a sfătuit pe mine să-mi fac cont de OnlyFans, s-a rugat de mine de un an să-mi fac cont, a zis că e păcat să nu-mi fac, că mi se potrivește și că se fac și bani și mă și distrez, îmi umplu și timpul, și e ceea ce îmi place mie, să mă pozez, să arăt bine, să mă filmez”, a mărturisit Cruduța, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: