Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu nu a renunțat la fustele mini și la decolteul abisal. Noi imagini cu burtica de gravidă

Daniela Crudu nu a renunțat la fustele mini și la decolteul abisal. Noi imagini cu burtica de gravidă

Daniela Crudu

Daniela Crudu a luat prin surprindere o țară întreagă atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima oară. Nici măcar nu l-a prezentat încă oficial pe iubitul misterios, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an.

Daniela Crudu nu a renunțat la hainele provocatoare

Fosta asistentă TV este fericită și împlinită departe de România. S-a mutat temporar în Suedia, țara în care locuiește și sora sa. Se ocupă cu crearea de conținut destinat adulților și așteaptă să devină mamă. Deși este însărcinată, Daniela continuă să se îmbrace la fel de provocator ca până acum.

„Sunt foarte fericită. Numai la asta (copil – n.r.) mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune!”, a declarat Daniela Crudu.

Daniela Crudu știe și ce nume va purta copilul său. David, dacă bebelușul este băiețel, și Daiana dacă este fetiță.

Iubitul Danielei Crudu o sprijină în activitatea profesională

Daniela s-a adaptat foarte bine traiului din Suedia și parcă nu s-ar mai întoarce în România niciodată! „Îmi place mult de tot aici (nr. Suedia), e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă. La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”, povestea Daniela.

Iubitul Danielei este un afacerist machedon, cu șapte ani mai mic decât fosta asistentă TV. Vedeta a povestit că acesta este un partener foarte înțelegător, așadar nu a criticat-o atunci când a decis că dorește să activeze pe platforma amintită mai sus. Din contră, a sprijinit-o și a încurajat-o!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: