Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu și-a botezat fiica! Invitații au rămas uimiți în momentul în care au văzut decorațiunile

Daniela Crudu și-a botezat fiica! Invitații au rămas uimiți în momentul în care au văzut decorațiunile

GALERIE FOTO (4)

Daniela Crudu a avut parte de momente frumoase în urmă cu numai o zi, când și-a botezat fiica. Imaginile cu decorațiunile și cu localul au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii au fost de-a dreptul uluiți.

Nu mai este un secret faptul că Daniela Crudu este în culmea fericirii după ce a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa brunetă a celebrat în urmă cu o zi un eveniment de-a dreptul uimitor și anume botezul fiicei sale, Daiana.

Daniela Crudu și-a botezat fiica

Da când a devenit mămică, Daniela Crudu a devenit din ce în ce mai secretoasă și a preferat să păstreze identitatea cele mici secretă. În urmă cu o zi, vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini și videoclipuri cu localul în care a avut loc petrecerea de după botez.

Pentru a marca acest moment important din viața lor de familie, Daniela a organizat atât botezul, cât și petrecerea cu multă grijă și atenție la detalii. Evenimentul a avut loc pe malul Lacului Cernica, iar micuța Daiana a fost botezată ieri. Daniela a ales decorațiuni care au impresionat invitații. Tema aleasă a fost un alb impecabil, simbolizând puritatea. La intrarea în locație se puteau observa buchete de flori albe, iar fiecare aspect al decorului a fost perfect pus la punct.

Vedeta, fericită că este mamă de fată

În momentul în care a aflat că va deveni mamă, Daniela Crudu a fost în culmea fericirii. La câteva luni distanță aceasta avea să afle sexul copilului, moment în care a anunțat și numele pe care îl va purta. În cadrul aceleiași emisiuni de televiziune, modelul de videochat a susținut că abia așteaptă să petreacă momente mamă-fiică cu micuța Daiana. Fanii au fost în extaz când au aflat că frumoasa brunetă s-a pus în sfârșit la casa ei și este gata să își întemeieze o familie.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: