Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu vrea să devină mămică. Vedeta e pusă pe fapte mari! 

Daniela Crudu vrea să devină mămică. Vedeta e pusă pe fapte mari! 

Daniela Crudu

Daniela Crudu este pusă pe fapte mari! Vedeta susține că este pregătită să devină mămică. Iată detaliile! 

Daniela Crudu vrea să devină mămică

Daniela Crudu susține că este în sfârșit pregătită să întemeieze o familie, iar asta implică și un copilaș: 

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus pentru Daniela Crudu pentru Fanatik.

Cruduța s-a apucat de Only Fans

În ultima vreme, Cruduța a renunțat la aparițiile pe sticlă și s-a mutat pe online. Vedeta și-a dorit să încerce noul trend și s-a apucat de Only Fans.

„Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor.Apartamentul îl dau cu 99.000 de euro, e mare, e frumos. Îl dau și mobilat, are și loc de parcare… Un apartament cu două camere, aici, în Suedia, e vreo 120.000 de euro”, a mai declarat Daniela Crudu, pentru sursa citată. 

Ce spune iubitul ei despre decizia de a face OnlyFans

„Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a spus vedeta pentru sursa citată.

Cruduța: „În primă fază, am fost curioasă”

Pasiunea pasiune, dar Cruduța vede și un potențial de business foarte mare. Bruneta are planuri mari împruenă cu sora sa.

„În primă fază, am fost curioasă, apoi când am văzut că se câștigă bani frumoși… de ce nu? Oricum, eu am pozat și în Playboy, am trei coperți”

„Vrem să rămânem în zona asta, vrem să ne deschidem agenție de OnlyFans, să inițiem fete și să promovăm, adică peste tot pe unde se poate.

Sora mea m-a sfătuit pe mine să-mi fac cont de OnlyFans, s-a rugat de mine de un an să-mi fac cont, a zis că e păcat să nu-mi fac, că mi se potrivește și că se fac și bani și mă și distrez, îmi umplu și timpul, și e ceea ce îmi place mie, să mă pozez, să arăt bine, să mă filmez”, a mărturisit Cruduța, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: