Redactia.ro
Home » Știri » Daniela Iliescu, anunț important după patru ani de relație. Ce spune tânăra despre Culiță Sterp

Daniela Iliescu, anunț important după patru ani de relație. Ce spune tânăra despre Culiță Sterp

daniela iliescu si culita sterp

După patru ani alături de celebrul cântăreț de manele Culiță Sterp, Daniela Iliescu a făcut un anunț neașteptat care a surprins fanii cuplului. Într-un interviu recent, tânăra a oferit detalii despre relația lor, despre ceea ce a învățat din experiențele trăite împreună și a discutat despre viitorul mult așteptatei nunți. Relația lor, care a început din perioada liceului, a evoluat frumos, iar acum cei doi sunt părinți fericiți ai unui băiețel, Milan.

O relație solidă și plină de învățăminte

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează un cuplu de patru ani, iar de trei ani sunt și părinții unui băiat pe nume Milan. Relația lor nu a fost întotdeauna una ușoară, însă ambii parteneri au învățat să depășească obstacolele împreună și să își aloce timp pentru a-și întări legătura. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Daniela a vorbit despre modul în care ea și Culiță își gestionează relația și cum reușesc să își mențină echilibrul între viața de părinți și timpul petrecut doar împreună.

Chiar dacă au devenit părinți, cei doi nu uită să petreacă timp unul cu celălalt. Recent, au plecat într-o vacanță romantică în Sicilia, doar ei doi, pentru a-și aminti cum era viața înainte de a deveni părinți. Acest timp petrecut împreună i-a ajutat să își consolideze relația și să continue să evolueze ca parteneri.

Daniela Iliescu a subliniat și cât de implicat este Culiță Sterp în creșterea și educația fiului lor, Milan. Deși Culiță are un program foarte încărcat și este adesea obosit după evenimentele la care cântă, el nu ezită să se ocupe de copil. Daniela îl descrie ca fiind un tată atent, răbdător, dedicat, grijuliu și blând. Implicarea sa constantă în viața de familie este unul dintre lucrurile care au contribuit la consolidarea relației lor.

Daniela a mărturisit că, în ciuda programului solicitant al lui Culiță, cei doi au reușit să își mențină o relație solidă datorită capacității lor de a comunica eficient. ”Am învățat să comunicăm unul cu celălalt și fiecare a fost deschis la schimbări, privim în aceeași direcție și ne-am dorit să evoluăm împreună. Plus simțul umorului, faptul că suntem naturali unul cu celălalt, dar cred că cel mai important lucru este că știm să comunicăm. Cred că asta e problema e în relații, de fapt, lipsa comunicării. Am ajuns la nivelul la care putem să vorbim orice, deschis, fără rețineri și găsim soluții pentru orice problemă”, a spus Daniela pentru VivA.ro.

Ce spune Daniela despre nuntă

Fanii cuplului sunt nerăbdători să afle când va avea loc nunta, iar Daniela a oferit câteva detalii despre acest subiect. Deși este o prioritate pentru ei, cei doi nu se grăbesc și vor să se asigure că toate detaliile sunt bine puse la punct înainte de a face pasul cel mare.

”Este și nunta o prioritate pentru noi, dar în momentul de față trebuie să stabilim niște detalii. Dar știți că mie îmi place să surprind, niciodată nu povestesc înainte. Așa am făcut și cu copilul, și cu business-ul…Dar va avea loc și nunta, clar”, a mai declarat Daniela Iliescu.

Cu toate acestea, ea a lăsat de înțeles că nunta va fi un eveniment surpriză, fără să ofere detalii concrete despre data exactă sau despre cum va arăta această zi specială. Daniela este cunoscută pentru discreția ei și pentru faptul că preferă să păstreze detaliile importante ale vieții personale pentru ea, dezvăluind totul doar atunci când momentul este perfect.

După patru ani de relație și trei ani ca părinți, Daniela Iliescu și Culiță Sterp demonstrează că iubirea și încrederea sunt fundațiile unei relații de succes. Comunicarea eficientă și sprijinul reciproc i-au ajutat să construiască o relație solidă, iar fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le vor pregăti în viitor, inclusiv mult așteptata lor nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: