Redactia.ro
Home » Monden » Danielei Crudu i s-a îndeplinit visul: „Primul Crăciun în 4”. Detalii despre viața de mămică

Danielei Crudu i s-a îndeplinit visul: „Primul Crăciun în 4”. Detalii despre viața de mămică

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară.

Daniela Crudu, fosta asistentă TV, împărtășește o imagine emoționantă de sărbători alături de familia sa, anunțând astfel Primul Crăciun în care se bucură alături de faptul că va deveni mamă pentru a doua oară, vestea a venit înainte de sărbători. După ce a devenit mamă pentru prima dată în luna mai a acestui an, Crudu surprinde iarăși fanii cu vestea fericită și o fotografie ce redă armonia în familie. De data aceasta, focoasa brunetă va aduce pe lume un băiețel și astfel va avea pereche.

Frumoasa brunetă, care nu mai este la fel de activă pe rețelele sociale, a păstrat în secret a doua sarcină pentru o perioadă, surprinzându-și fanii cu o confirmare recentă a faptului că este însărcinată din nou. Cu o dorință îndeplinită de a deveni mamă de băiat, Daniela Crudu a postat o imagine emoționantă alături de iubitul său și fiica lor, Daiana. „Primul Crăciun. 4”, este descrierea simplă și profundă adăugată la postare.

Daniela Crudu este o mamică fericită

În cadrul unui interviu, Crudu a vorbit deschis despre provocările cu care s-a confruntat în primele săptămâni de când a devenit mamă pentru prima dată în mai 2023. Născând la 36 de săptămâni, puțin înainte de termen, fosta asistentă TV a mărturisit cum această experiență i-a schimbat radical viața. A dezvăluit momentul dificil în care fetița sa a avut nevoie de atenție medicală imediată și cum această perioadă a fost o provocare emoțională. Cu toate acestea, Crudu a subliniat că micuța sa este acum bucuria absolută a vieții sale și că nu-și mai imaginează viața fără ea.

Daniela Crudu aduce o notă de căldură și emoție în această perioadă de sărbători, împărtășind momentul special al Primului Crăciun alături de noua burtică de graviduță. Cu familia sa unită și fericită, fostul star TV continuă să ofere o privire intimă în viața sa de mamă, aducând un zâmbet și în rândul fanilor săi, care sunt alături de ea în această călătorie minunată a maternității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: