Redactia.ro
Home » Știri » Dansatoarea preferată a maneliștilor s-a transformat în Rapunzel și a ieșit cu ,,prințul” la mall. „Suntem tot timpul împreună”

Dansatoarea preferată a maneliștilor s-a transformat în Rapunzel și a ieșit cu ,,prințul” la mall. „Suntem tot timpul împreună”

GALERIE FOTO (6)

Dansatoarea preferată a maneliștilor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbiz și cea care stârnește cel mai mult imaginația bărbaților. Cristina Pucean pare să fi pierdut mult din punct de vedere profesional, dar a câștigat mai mult pe plan sentimental. Dansatoarea a fost surprinsă într-o ipostază de zile mari, în mall. 

 

Dansatoarea preferată a maneliștilor s-a transformat în Rapunzel și a ieșit cu ,,prințul” la mall

Potrivit cancan.ro, celebra dansatoare a fost văzută în mall, la brațul unui bărbat misterios și excentric.Ce doi s-au plimbat la braț într-un mall din Capitală, fiind îmbrăcați câ mai excentric, astfel încât cu greu nu îi puteai remarca. Blondina a atras toate privirile cu părul său extrem de lung și de blond.

Cine este bărbatul misterios pe care Cristina Pucean l-a ținut de mână în mall

Cristina Pucean nu s-a dezlipit nicio clipă de bărbatul misterios care a însoțit-o în mall. Mulți au fost de părere că bărbatul este noul iubit al blondinei. Contactată de CANCAN.RO, dansatoarea preferată a maneliștilor a oferit declarații uimitoare cu privire la bărbatul care a însoțit-o în mall.

,,Doamneeee, toată lumea mă întreabă! Ce-i drept, noi ne afișăm mereu luați de mână, îmbrățișați, suntem tot timpul împreună. Bărbatul din imaginile primite de voi este Bassam, bunul meu prieten și cel care se ocupă ca mereu să arăt impecabil.

Între noi este o prietenie strânsă și nimic mai mult, ne înțelegem de minune. Chiar mă amuz atunci când fanii îmi lasă mesaje și îmi spun că ne potrivim de minune!”, a spus Cristina Pucean, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

Însă, întrebată cum ar trebui să fie bărbatul ideal pentru ea, Cristina Pucean a răspuns imediat.

,,Nu am un tipar anume de bărbat… pentru mine e important ca omul de lângă mine să mă înțeleagă, să-mi înțeleagă meseria, să fie mereu lângă mine, să ne completăm. Momentan sunt singură și nu caut prințul pe cal alb. Dacă vrea să vină, îl aștept cu brațele deschise”, a mai spus blondina.

Cristina Pucean a mărturisit că îi lipsesc evenimentele

Cum tot timpul este obișnuită să fie pe drumuri și să se bucure de evenimente, Cristina Pucean a mărturisit că anul pandemiei a fost un an extrem de dificil pentru ea din multe puncte de vedere. Dansatoarea nu a mai avut evenimente, dar speră că oricând totul va reveni la normal și că își va putea relua activitatea.

,,Îmi este dor să dansez, să mă plimb dintr-un oraș în altul, dintr-o țară în alta, să văd oamenii zâmbind. Îmi este dor de fani, de tot ceea ce înseamnă un eveniment. Mă rog la Dumnezeu să se termine coșmarul ăsta cât mai curând și să ne putem bucura din nou de o viață normală”, a transmis Cristina Pucean, potrivit sursei citate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: