Redactia.ro
Home » Știri » Dănuț, campion mondial la robotică, mort în accidentul din Timișoara: „Drum lin spre cer, îngerașul nostru”

Dănuț, campion mondial la robotică, mort în accidentul din Timișoara: „Drum lin spre cer, îngerașul nostru”

danut tol

Un accident teribil a avut loc în Timișoara. Doi tineri de 20 de ani au murit după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu o mașină de intervenție  a societății locale de transport. Unul dintre ei era Dănuț, un tânăr care făcea parte din echipa de robotică Delta Force care a câștigat, anul trecut, campionatul mondial din Statele Unite.

Accident teribil în Timișoara. Doi tineri de 20 de ani au murit

Accidentul teribil s-a produs la scurt timp după miezul nopții, în pasajul Corneliu Coposu. Șoferul vehicului, un tânăr de 19 ani deținea carnet de conducere de mai puțin de trei luni și nu stăpânea foarte bine volanul. Autoturismul condus de acesta a intrat cu viteză în pasaj, s-a lovit cu putere de zid, apoi a fost pur și simplu proiectat într-un vehicul al societății locale de transport. Impactul a fost unul devastator, iar pasagerii de pe bancheta din spate, o fată și un băiat, nu au avut nici cea mai mică șansă de supraviețuire.

La mai puțin de 24 de ore de la producerea accidentului teribil s-a aflat identitatea băiatului. Este vorba despre Dănuț, care făcea parte din echipa de robotică Delta Force, câștigătoarea de anul trecut al campionatului mondial desfășurat în Statele Unite ale Americii.

La Campionatul Mondial de Robotică au participat 160 de echipe din toate cloțurile lumii. Dănuț a făcut parte din prima echipă internațională care a câștigat acest campionat.

Campion mondial la robotică, mort în accidentul din Timișoara

Familia și prietenii lui Dănuț au fost șocați de moartea timpurie a acestuia. Sora lui Dănuț a scris un mesaj dureros pe pagina personală de Facebook. „Nu te voi uita niciodată, dragul meu frate! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!”, au fost cuvintele tinerei.

„Vestea aceasta m-a cutremurat! Dănuț mi-a fost elev și am in minte imaginea acelui copil dolofan, drăgălaș, curios și foarte simpatic. Nu credeam că voi vorbi despre el la timpul trecut! Dănuț, să ai drumul lin spre cer! Pentru părinți nu cred că voi găsi cuvinte care să le aline suferința! Dumnezeu să vă dea putere! Sincere condoleanțe!”, a fost mesajul unui profesor de-al lui Daniel.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini