Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, relație cu un bărbat căsătorit? Totul se întâmpla în timp ce era cu Alex Bodi

Daria Radionova, relație cu un bărbat căsătorit? Totul se întâmpla în timp ce era cu Alex Bodi

Noi detalii ies la iveală după ce Alex Bodi a fost arestat acuzat fiind de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Mai exact, apar noi informații despre cine este cu adevărat Daria Radionova, cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu în inima lui Alex Bodi.

Daria Radionova, relație cu un bărbat căsătorit

Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi este o femeie extrem de misterioasă. Zilnic apar informații noi despre aceasta. Potrivit cancan.ro, Daria mai avea o relație și cu un alt bărbat, căsătorit chiar, în Londra, până să vină în România odată cu arestul omului de afaceri.

Bărbatul cu care moldoveanca se iubea era nu doar căsătorit ci și potent financiar și cu mari legături în domeniul fotbalului. Acest lucru este confirmat pentru aceeași sursă, de către o persoană apropiată blondinei.

”Ea a trăit în paralel cu un afacerist căsătorit din Londra. Acesta, când a aflat de relația pe care o are cu Alex Bodi, a pus piciorul în prag. În timpul relației, afaceristul se pare că i-a deschis Dariei un salon de unghii, pe care ulterior l-a închis, când a aflat de combinațiile ei. Din cauza asta, Daria a rămas în România după ce DIICOT-ul l-a săltat pe Bodi. Pe ea nu o mai bagă nimeni în seamă în Londra”, a spus un apropiat al Dariei.

Daria, clientă fidelă a cluburilor din Londra?!

Aceeași persoană apropiată spune că Daria Radionova, care înainte se numea Cabacova, era o clientă fidelă a cluburilor ”roșii” din Capitala Marii Britanii. Acolo, blondina, mergea împreună cu iubitul căsătorit de la Londra. Acesta l-ar fi  „dublat” pe Alex Bodi, în cele mai de lux ”cluburi roșii” din capitala Regatului Unit.

Cine este, de fapt, Daria Radionova?

Înainte de a fi Radionova, se numea Daria Cabacova. Ea nu este rusoaică sută la sută, ci este din Chișinău. În anii 2016-2017,  Daria nu arăta deloc așa cum arată în prezent. Nu trecuse încă prin cabinetul medicului estetician și avea și câteva kilograme în plus. Între timp, s-a retușat și Cu toate acestea, șatena și-a schimbat identitatea și a ajuns, ulterior, femeia „puternică” în care pozează astăzi.

”În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua de miercuri.

Este vorba despre 18 persoane care acționau în mediul online. Ele abordau fete de pe internet, prin metoda LoverBoy, care se ocupau cu prostituția. Ulterior, le obligau să se prostitueze în cluburi din Europa: Germania, Marea Britanie, Austria, Italia, Cehia.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: