Redactia.ro
Home » Știri » Darius Mabda este câștigătorul Românii au talent 2022. Dansatorul fenomen a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro

Darius Mabda este câștigătorul Românii au talent 2022. Dansatorul fenomen a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro

După o finală care i-a ținut pe români cu sufletul la gură, sezonul 12 Românii au talent și-a primit câștigătorul. Dansatorul fenomen Darius Mabda este marele câștigător Românii au talent 2022. Acesta a fost ales prin vot de către telespectatori și a plecat acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Darius Mabda este câștigătorul Românii au talent sezonul 12

Marea finală Românii au talent i-a ținut pe români cu sufletul la gură și în același timp i-a făcut să-l aleagă câștigător pe Darius Manda. Dansatorul în vârstă de 13 ani a impresionat publicul și a reușit să câștige trofeul și premiu de 120.000 de euro.

Darius a obținut numai cuvinte de laudă din partea juraților, uimiți de abordarea cu totul specială a dansului. Dincolo de mișcările de coregrafie, acesta a relatat o poveste plină de sensibilitate și expresivitate.

Pentru Darius Mabda, dansul este cea mai mare pasiune. Băiatul vine din Oradea și a sosit la București pentru a se dedicat artei coregrafice. Concurentul a luat parte la mai multe ateliere de dans și și-a perfectat abilitățile sub îndrumarea profesoarei Oana Ioniță.

Intrebat ce vrea sa faca cu premiul cel mare, Darius a raspuns:

„Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine.”

„Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Balșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac”, și-a continuat povestea Darius Mabda.

Top 3 Românii au talent sezonul 12

Din cei 11 favoriți, pe al doilea loc, s-a aflat  Emanuel Ion, care a primit un cec în valoare de 20.000 de euro. Locul III a fost ocupat de Martina Meola. A plecat acasă cu un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Darius Mabda a câştigat şi premiul de originalitate

Totodată, în cadrul ediţiei de vineri seara, Darius Mabda a câştigat şi premiul de originalitate din acest sezon.

Cea mai populară emisiune de talente din televiziunea românească, Românii au Talent, a ajuns anul acesta la sezonul cu numărul 12. Juraţi au fost Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoş Bucur. 11 concurenţi s-au luptat în finala de anul acesta, pentru a câştiga marele premiu pus în joc.

Cei 11 concurenți care au reușit să ajungă în marea finală Românii au talent, sezonul 12, au fost: Alex Dowis (artist lumini), Ana Maria Mircea (interpretă muzică populară), Aurel Niamțu (solist), Bianca Ciocîrlan (dans pe snowboard), Darius Mabda (dansator), Emanuel Ion (pianist), Gabriela Dincă (gimnastă), Martina Meola (pianistă), Raisa Radu (solistă),  X-Treme Brothers (acrobați) și Zametheea (orator poezie).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: