Redactia.ro
Home » Monden » David, băiatul Andreei Mantea, bătut de colegii de clasă. Decizia drastică luată de prezentatoare: ”Venea vânăt acasă”

David, băiatul Andreei Mantea, bătut de colegii de clasă. Decizia drastică luată de prezentatoare: ”Venea vânăt acasă”

GALERIE FOTO (2)

David, băiatul Andreei Mantea, a trecut prin clipe dificile la unitatea de învățământ unde învăța. Prezentatoarea TV a vorbit în podcastul Ilincăi Vandici, despre tot ce s-a întâmplat cu fiul ei la fosta școală. Vedeta a luat o decizie drastică, după ce a auzit că David este agresat!

David, băiatul Andreei Mantea, bătut de colegii de clasă

Andreea Mantea a fost prezentă în podcastul colegei ei, Ilinca Vandici, unde a făcut dezvăluiri inedite despre ultimele noutăți din viața ei și nu numai. Printre lucrurile neștiute din viața prezentatoarei TV, pe care le-a dezvăluit în fața tuturor, s-a numărat și faptul că David, băiatul ei, a fost agresat la școală. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum fiul ei a fost bătut de către unii colegi, doar pentru că a sărit în ajutorul unei fetițe. Micuța ar fi fost trasă de păr și de rochiță, iar David a sărit în ajutorul ei.

Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna. Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur.”, a povestit Andreea Mantea.

Decizia drastică luată de Andreea Mantea

Andreea Mantea a decis să-l mute pe David la o altă școală, după peripețiile de care s-a lovit. Băiatul obișnuia să vină vânăt acasă, murdărit sau mâzgălit de alt copil. Asta doar pentru că micuțul sărea în apărarea colegelor lui, care erau trase de păr sau de haine de alți copii.

El își vede de treaba lui, erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Era el luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e. A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie. Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru.

 Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină. Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!”. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă”, a mai spus Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: