Redactia.ro
Home » Sport » David de Gea donează bani! Vrea să ajute victimele furtunilor din Spania!

David de Gea donează bani! Vrea să ajute victimele furtunilor din Spania!

David de Gea donează bani pentru victimele furtunilor din Spania! Portarul celor de la Manchester United a trimis 200.000 de euro.

Sud-estul Spaniei a fost devastat în ultimele zile de ploi torenţiale. Sunt cele mai devastatoare furtuni din ultimii 140 de ani. Sute de persoane au fost evacuate. Portarul spaniol David de Gea a fost impresionat de ceea ce s-a întâmplat şi a vrut să dea o mână de ajutor. În plus el este oarecum legat de această regiune. Tatăl său s-a născut la Redovan şi a copilărit la Orihuela, regiuni grav afectate în urma dezastrului. Crucea Roşie i-a mulţumit public lui David de Gea pe un cont de socializare.

David De Gea şi-a prelungit contractul cu Manchester United

În urmă cu 4 zile, portarul a semnat un nou contract cu englezii valabil până în 2023, cu opţiunea de a fi prelungit pentru încă un an. Astfel, a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Premier League. Spaniolul ar urma să primească 14 milioane de euro pe sezon. Paul Pogba, Alexis Sanchez, şi Kevin de Bruyne sunt singurii jucători din campionatul Angliei care primesc mai mulţi bani. PSG şi Juventus au fost echipele care l-au dorit pe portar în această vară. David De Gea este la Manchester United din 2011, iar la naţionala Spaniei a adunat 40 de selecţii.

Citește și: Claudiu Keșeru, hat-trick în Europa League! Ludogorets-CSKA Moscova 5-1

Loading...