Redactia.ro
Home » Sport » David Popovici ratează podiumul probei de 100 m liber. A obținut locul șase, însă rămâne deținătorul recordului mondial

David Popovici ratează podiumul probei de 100 m liber. A obținut locul șase, însă rămâne deținătorul recordului mondial

david popovici

La Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka, Japonia, David Popovici s-a clasat pe locul 6 în finala probei de 100 m liber. Sportivul nu s-a putut redresa după rezultatul dezamăgitor obținut la proba de 200 de metri liber, din păcate, iar în data de 27 iulie a obținut un rezultat modest, spre surprinderea tuturor.

David Popovici, pe locul șase în finala probei de 100 de metri liber

Sportivul nostru s-a încheiat pe locul 6 în finala probei de 100 m liber, la Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka, cu un timp de 47.83. David Popovici nu a reușit să-și păstreze medalia de aur câștigată anul trecut la Mondialele de la Budapesta.

Titlul mondial la 100 m liber a fost câștigat de australianul Kyle Chalmers, care a înregistrat un timp de 47.15. Americanul Jack Alexy a ocupat locul 2, cu un timp de 47.31, iar francezul Maxime Grousset a completat podiumul cu un timp de 47.42.

David Popovici rămâne deținătorul recordului mondial la 100 m liber

Merită menționat că David Popovici rămâne deținătorul recordului mondial la 100 m liber, cu un timp impresionant de 46.86. Cu toate că nu a obținut medalia de aur în această competiție, performanțele sale trecute și potențialul său continuă să îi facă pe mulți să îl vadă ca unul dintre cei mai promițători înotători ai generației sale.

La Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka, în proba de 200 m liber, David Popovici s-a clasat pe locul 4 în ziua de marți. El era deținătorul titlului în această probă, însă de această dată nu a reușit să obțină o medalie și nici măcar prezența pe podium.

Reacția lui David Popovici după ratarea podiumului la Fukuoka

Sportivul legitimat la CS Dinamo a încercat să ofere o explicație pentru rezultatul care i-a surprins pe fani imediat ce cursa de 200 m liber a ajuns la final.

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a declarat David Popovici, conform GSP.ro. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: