Redactia.ro
Home » Știri » David Popovici a acordat un interviu pentru BBC după ce a devenit cel mai rapid înotător din istorie. A spus cum e privit înotul în România

David Popovici a acordat un interviu pentru BBC după ce a devenit cel mai rapid înotător din istorie. A spus cum e privit înotul în România

David Popovici a devenit campion european și la 200 de metri la Roma, după ce a câștigat cursa de 100 de metri liber cu un timp record, de 46,86 secunde! Astfel, tânărul e oficial cel mai rapid înotător din istorie. Imediat după cursa de 100 de metri, sportivul nostru a acordat un interviu pentru BBC. Ce a spus acesta pentru presa internațională.

David Popovici, interviu pentru BBC după ce a devenit cel mai rapid înotător din istorie

David a vorbit pentru britanicii de la BBC după ce a devenit cel mai rapid înotător din istorie, la doar 17 ani. Popovici a doborât recordul lui Cesar Cielo, care l-a și felicitat pe acesta prin intermediul rețelelor socialele.

Popovici crede că înotul va deveni mai popular în rândul românilor

David Popovici a spus pentru BBC că se gândește că acest sport va deveni mai popular în rândul românilor după performanțele sale din ultima perioadă.
”Am vrut să înot cât de tare pot şi asta am făcut. O fantezie acum ar putea fi să ajung sub 46 de secunde. Adam Peaty este un pionier în termeni de obiective fixate şi atinse. Multe au părut SF, dar nu şi pentru el.
Am avut emoţii, bineînţeles, dar am ştiut că băieţii sunt mai speriaţi de mine decât sunt eu de ei. Înotul nu e foarte popular la noi în ţară, dar cred că de acum va deveni mult mai interesant de privit pentru români”, a spus David Popovici, pentru BBC.

România a ratat finala la 4×100 metri liber

România (David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, George-Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely) a ratat calificarea în finala probei de 4×100 metri liber. România a terminat seria pe locul 4, iar la general s-a calificat pe locul 11.

David Popovici: „Aș putea să spun că sunt cel mai bun, dar nu o spun”

David a comentat prestația sa și a spus lucruri care i-au lăsat pe mulți cu gura căscată,  în podcastul Fair Play.

„Eu aș putea să spun că sunt cel mai bun, pentru că am ieșit campion mondial, dar nu o spun. Nu este de ajuns să ajungi o dată, sau de două ori, ci trebuie să menții acest standard pe care l-ai ridicat.

Trebuie să-ți reamintești constant că îți dorești prea tare chestia asta și nu are cum să se întâmple altcumva. Ai de pierdut petreceri, mai mult timp petrecut cu familia, cu prietenii, dar la final, merită, dacă asta îți dorești cu adevărat”, a explicat David Popovici, în podcastul Fair Play.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: