Redactia.ro
Home » Știri » David Popovici, prima reacţie după revenirea în țară. Cum explică rezultatele obținute la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka: „Vreau să le spun tinerilor că nu există magie”

David Popovici, prima reacţie după revenirea în țară. Cum explică rezultatele obținute la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka: „Vreau să le spun tinerilor că nu există magie”

David Popovici, valuri de reacții după ce a luat aurul și a stabilit un nou record mondial la Campionatul European de natație de la Roma

După participarea sa la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, David Popovici, tânărul campion la nataţie din România, a revenit în ţară cu încredere şi hotărâre. Cu toate că nu a reuşit să urce pe podium la probele de 200 m liber şi 100 m liber, sportivul român a demonstrat maturitate şi un spirit de învingător în momentul în care a vorbit despre experienţa sa în Japonia.

David Popovici, prima reacţie după revenirea în țară

Iată  prima reacţie după revenirea în țară!

„A fost un an dificil, haotic, bizar, de la record mondial, la bacalaureat, la Fukuoka. Ţine doar de mine cum reacţionez, am două variante: las ceea ce s-a întâmplat să mă demoralizeze, să mă ţină pe loc sau să mă motiveze să merg mai departe. Asta e viaţa, ăsta e sportul, nu poţi câştiga mereu”, a declarat David Popovici, conştient că succesul şi înfrângerile sunt parte integrantă din cariera unui sportiv.

David Popovici: „Vreau să le spun tinerilor că nu există magie”

În ciuda rezultatelor de la campionatul mondial, David Popovici a ales să vadă partea plină a paharului şi să se concentreze pe viitor. „Vreau să le spun tinerilor că nu există magie, există doar muncă, antrenament. Mă simt mai puternic ca niciodată, sunt extrem de motivat. De abia aştept să revin, să fiu din nou cel mai bun din lume. Nu renunţa niciodată la visul tău doar pentru că-ţi va lua timp să-l atingi. Timpul trece oricum”, a subliniat el cu hotărâre.

Aceste cuvinte reflectă determinarea şi încrederea de care David Popovici dă dovadă în ceea ce priveşte cariera sa în înot. Rezultatele obţinute în competiţiile de anul acesta nu reprezintă un obstacol pentru el, ci o provocare de a se perfecţiona şi a creşte ca sportiv. Acesta este un exemplu pozitiv pentru tinerii din România şi nu numai, căci ne aminteşte că succesul vine din pasiune, muncă asiduă şi dorinţa de a-ţi depăşi limitele.

David Popovici s-a impus deja pe scena internaţională a înotului cu recordurile sale impresionante şi performanţele remarcabile. Cu toate acestea, este important să înţelegem că orice sportiv, indiferent cât de talentat este, va întâmpina momente dificile în carieră. Este modul în care aceste momente sunt abordate şi depăşite care face diferenţa între un simplu participant şi un campion adevărat.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: