Redactia.ro
Home » Știri » David Popovici s-a calificat în finala de 100 metri liber, la Europenele de natație pentru juniori de la Otopeni

David Popovici s-a calificat în finala de 100 metri liber, la Europenele de natație pentru juniori de la Otopeni

David Popovici s-a calificat în finala de 100 metri liber

David Popovici s-a calificat în finala de 100 metri liber, la Europenele de natație pentru juniori de la Otopeni. David Popovici s-a calificat sâmbătă, 9 iunie, în finala de 100 metri liber de la Europnele de natație de la Otopeni. Tânărul sportiv intră cu cel mai bun timp în ultimul act.

David Popovici s-a calificat în finala de 100 metri liber, la Europenele de natație pentru juniori de la Otopeni

David Popovici s-a calificat sâmbătă la finala probei de 100 metri liber, a cincea sa finală de la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, cu primul timp din semifinale. Popovici, care deține recordul mondial de juniori în această probă a câștigat semifinala cu 48 sec31/100 și a intrat în finală cu cel mai rapid timp urmat de britanicul Jakob Whittle. Patrick Dinu a ratat calificarea în ultimul act.

Delegatia României a câștigat până acum șase medalii la CE de înot pentru juniori de la Otopeni, patru de aur, ștefata masculină ă 4×100 m liber (David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu), David Popovici la 200 m liber şi 50 m liber, Vlad Ştefan Stancu la 1.500 m liber şi două de argint – ştafeta mixtă de 4×100 m liber (David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu), Bianca Costea la 50 m liber.

David Popovici va concura astăzi pentru un nou titlu la Campionatul European de Natație juniori de la Otopeni. Sportivul de la CS Dinamo s-a calificat în finala de 100 m liber cu cel mai bun timp 48.31. David, 17 ani, are patru medalii la această competiție, 3 de aur și 1 de argint. Finala va avea loc de la 17.29.

David Popovici: „Abia aștept să mă întâlnesc cu Simona Halep”

David Popovici este nerăbdător să o cunoască pe Simona Halep. În interviurile oferit la final, sportivul a întors complimentele primite în ultima vreme de la celebra tenismenă. „Cred că am multe de învăţat de la Simona, abia aştept să mă întâlnesc odată cu ea. Nu am văzut mesajul tocmai pentru că, aparent, i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, însă mă bucur că a spus asta. Şi eu sunt un fan de-ai ei şi mi-ar plăcea să ne apucăm să ne urmărim împreună sporturile şi să ne apreciem arta”, a spus David Popovici, după calificarea în finala probei de 100 de metri liber.

Vineri, la revenirea de la Wimbledon, Simona a comentat performanțele senzaționale ale lui David Popovici. „David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă depune. Mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede în atitudinea lui, și sunt sigură că o să facă lucruri mărețe”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: